Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο έρωτας που άλλαξε τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός Εξελίξεις: Ο χαρακτήρας αυτός, μπορεί να δείχνει αδίστακτος κι εκδικητικός, όμως είναι βαθιά πληγωμένος. Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη του, κρύβοντας πολλά μυστικά, όπως έναν μεγάλο έρωτα που άλλαξε δραματικά τη ζωή του. Το μόνο που ζητά είναι εκδίκηση, για τον άδικο χαμό των συγγενών του. Οι Σταματάκηδες κατάφεραν να “θερίσουν” όλους τους άντρες της οικογένειας, με αποτέλεσμα να απομένει μόνον εκείνος.

Σασμός Εξελίξεις: Ο έρωτας που άλλαξε τον Παύλο Βρουλάκη

Ποιος είναι, όμως, ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη και γιατί θα ανατρέψει τους στόχους του, στη σειρά Σασμός; Εκτός από τον ίδιο, στον νησί επιστρέφει και η πρώην γυναίκα του, την οποία θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα. Η πρώην σύζυγος του Παύλου είναι μία αυστηρή εισαγγελέας. Έρχεται στο νησί μαζί με το νέο της σύζυγο, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μάνος Πετούσης. Ο γιατρός αυτός θα αναλάβει τα καθήκοντα που είχε ο Άγγελος στο χωριό, πριν πεθάνει.

Ο Παύλος αναστατώνεται με την παρουσία της στο χωριό και δε διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο. Ο Παύλος και η πρώην του σύζυγος θα έρθουν ξανά κοντά. Ένα νέο ειδύλλιο θα φουντώσει, γεμάτο αναμνήσεις του παρελθόντος, πόνο, οργή και πάθος. Θα καταφέρουν να είναι ξανά οι δυο τους, ή η σχέση τους τελείωσε οριστικά;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.