Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οργή και σάλος για την εμφάνιση του Λιγνάδη στην εκπομπή του Ρουβά! Τι απαντάει ο ΣΚΑΙ

«Πάγωσαν» όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Idols» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του σταθμού.

Σε απόσπασμα της εκπομπής, ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε ένα αφιέρωμα για τον σπουδαίο Νίκο Κούρκουλο, και μεταξύ άλλων, φαίνεται να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο για βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Πρόκειται για συνεντεύξεις που παραχώρησαν πρόσωπα όπως η κόρη του μεγάλου ηθοποιού, Εριέττα Κούρκουλου, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Γιώργος Λιάνης, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, η Λυδία Κονιόρδου και ο Αριστείδης Καμάρας. Παρά το γεγονός ότι η παραγωγή είχε φροντίσει να «κόψει» το απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε στην τηλεόραση, το σημείο στο οποίο μιλάει ο Δημήτρης Λιγνάδης, παρουσιάστηκε κανονικά στην διαδικτυακή σελίδα του ΣΚΑΙ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή του σταθμού προκάλεσε κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν τεράστια προσβολή για το πρόσωπο του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού.

Σε απάντηση που έδωσε ο σταθμός, υποστηρίζει ότι το αμοντάριστο επεισόδιο, ανέβηκε εκ παραδρομής στην ιστοσελίδα του και ότι οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν από τρία χρόνια. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο ΣΚΑΙ, κατέβασε το επίμαχο απόσπασμα.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.