Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οι αδερφές Σταμίρη στο στόχαστρο του Ζάχου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κατάσταση ανάμεσα στην Ελένη και τον Ζάχο ήδη έχει φτάσει στα άκρα καθώς δεν είναι και λίγα όλα αυτά που έχουν γίνει ανάμεσα στους δυο ήρωες. Με την επιστροφή του Λάμπρου στο Διαφάνι, η Ελένη ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντί του αλλά ο ίδιος φαίνεται να μην παίρνει από λόγια. Για ποιο λόγο ο Ζάχος στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα εκδικηθεί τις αδερφές Σταμίρη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι αδερφές Σταμίρη στο στόχαστρο του Ζάχου

Ο Ζάχος με σκοπό να κάνει δικιά του την Ελένη δεν θα σταματήσει να την ενοχλεί και να της δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Ο ίδιος θα φέρει και την ίδια αλλά και τις αδερφές της σε πολύ δύσκολή θέση με τις απανωτές επισκέψεις του στο σπίτι τους.

Τόσο η Ελένη, όσο και οι αδερφές της δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και βρίσκονται συνεχώς σε ένα αδιέξοδο. Ο Ζάχος σε μια από τις επισκέψεις του στο σπίτι των Σταμίρενων θα βρει εφημερίδες αντιστασιακού περιεχομένου, οι οποίες ανήκουν στον Λάμπρο, που είναι μέλος της ΕΑΚ, χωρίς φυσικά να το μαθαίνει ο ίδιος και ένας πόλεμος ξεκινά.

Οι αδερφές Σταμίρη πανικοβάλλονται με την Ασημίνα να το παίρνει όλο πάνω της, παραδέχοντας ότι είναι δικές της. Την επόμενη κιόλας στιγμή, ο Ζάχος την συλλαμβάνει με την Ελένη και την Δρόσω να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά ένας από τους λόγους που ο Ζάχος τα κάνει όλα αυτά είναι για να καταφέρει να ξανακερδίσει και πάλι την Ελένη, η οποία με όσα συμβαίνουν θα βρεθεί σε μεγάλο δίλλημα.

Ποια θα είναι όμως η κατάληξη και για πόσο ακόμα ο Ζάχος θα «πολεμάει» τις αδερφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, με στόχο του φυσικά την Ελένη;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.