Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Λάζαρος Γεωργακόπουλος ο «Καραπάνος στον Σασμό» αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show» Τι τον συγκινεί στον ρόλο του – Αυτή ήταν η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή (video)

Σασμός: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, ήταν το βράδυ της Τρίτης 12 Απριλίου ο αγαπημένος Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Ο τηλεοπτικός Καραπάνος μίλησε στον παρουσιαστή για όλους και για όλα, ενώ όταν αναφέρθηκε στην κόρη του, Joanne, «έσταζε μέλι»!

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που είπε το «ναι» στον «Σασμό».

Ο ρόλος μου ως Βλάσης Καραπάνος έχει μια δική του δικαιοσύνη που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και έχει και μια πιστότητα, κάτι που εγώ εκτιμώ στους ανθρώπους. Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό στους ανθρώπους», κατέληξε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία του και την αποδοχή που εισπράττει από τον κόσμο.

«Τώρα τελευταία έκανα Instagram κι έκανα Instagram για να παρακολουθώ την Ιωάννα -την κόρη του- γιατί δεν μας λέει τι κάνει. Και τώρα με τον “Σασμό” παρακολουθώ, μου γράφουν διάφορα σχόλια και καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένας καλός αντίκτυπος. Δεν διαβάζω τίποτα άλλο αλλά βλέπω τον κόσμο στο δρόμο που φωνάζουν “Γεια σου Καραπάνο”».

Όσο για το πως κρίνει ο ίδιος τον εαυτό του, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε ότι αποφεύγει να δει τη σειρά.

«Έχω μια δυσκολία να δω τον εαυτό μου γιατί πάντα αυτό που έχεις στο μυαλό σου φτιάχνοντας έναν ρόλο, ποτέ δεν είναι αντίστοιχο σε αυτό που βγαίνει και φοβάμαι μη με επηρεάσει. Αργότερα, που έχω ξεχάσει τη διαδικασία, τι ήθελα ακριβώς να κάνω, μπορώ να το δω πιο άνετα και να είμαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό μου. Βέβαια έχω δει μερικά πράγματα και μου αρέσουν».

Ωστόσο, μίλησε και για τη γυναίκα εκείνη που του άλλαξε την πορεία της ζωής του.

«Έβλεπα θέατρο από πολύ μικρός, κοιμόμουν με το ραδιόφωνο ακούγοντας θέατρο, διάβαζα θεατρικά κείμενα, μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν όμως η εποχή που η κιθάρα έπαιζε πάρα πολύ στις παρέες. Έδωσα για αρχιτεκτονική, οι βάσεις ανέβηκαν κατακόρυφα και δεν πέρασα. Κάποια στιγμή, διασταυρώθηκα με μια κοπέλα στο Σύνταγμα. Κοιταχτήκαμε και γυρίσαμε ταυτόχρονα. Έτσι αρχίσαμε να μιλάμε, γνωριστήκαμε. Αυτή θα έδινε εξετάσεις σε 5 μέρες και είπα να δώσω κι εγώ. Με την κοπέλα αυτή δεν κάναμε σχέση. Μου έδωσε κάποια κείμενα, τα έμαθα σε μία μέρα. Πήγα τα έδωσα στο θέατρο Τέχνης», είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στη σειρά -η τελευταία εμφάνισή του στην τηλεόραση και μοναδική την τελευταία εικοσαετία ήταν στο «Έτερος Εγώ»- ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει ρίξει όλο το βάρος του στο θέατρο, τόσο με την ιδιότητα του ηθοποιού, όσο και ως σκηνοθέτης, αποκάλυψε πως δεν του ήρθε εύκολα το «ναι».

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Λ. Γεωργακόπουλος: Ο λόγος που έφτιαξε Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.