Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Θοδώρα σε απόγνωση αποφασίζει να κάνει έκτρωση!

Σασμός Spoiler: Οι μέρες που περνούν, θυμίζουν εφιάλτη. Η Θοδώρα μαθαίνει πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Γιώργη και υποφέρει, στη σειρά Σασμός. Ο γάμος της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η είδηση για τον θάνατο του Πετρή την σκεπάζει με θλίψει καθημερινά.

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα σε απόγνωση αποφασίζει να κάνει έκτρωση!

Ο Γιώργης έχει αλλάξει στάση απέναντί της. Μετά τη συμπεριφορά της στο γάμο, αλλά και την στάση που κράτησε θρηνώντας για τον θάνατο του “πρώην” της, ο Γιώργης ανακοίνωσε πως σε τρεις μήνες θα λήξει αυτόν τον γάμο.

Της μιλάει υποτιμητικά και άσχημα, ενώ έχει πάψει πια να ενδιαφέρεται για εκείνη. Η Θοδώρα τα ανέχεται όλα αυτά σιωπηλή, κοιτάζοντας το κενό. Προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, να επιστρέψει στη δουλειά, για να βρει τον εαυτό της. Μόνο που κάποιες ζαλάδες και αδιαθεσίες θα την βάλουν σε σκέψεις. Ύστερα από κάποιες εξετάσεις στη σειρά Σασμός, η Θοδώρα θα ανακαλύψει πως θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Μόνο που τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελε, ή όπως περίμενε. Πώς θα γεννήσει το μωρό της, σε ένα σπίτι που η ίδια αισθάνεται ανεπιθύμητη;

Με μεγάλο πόνο, αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Σε αυτό θα την στηρίξει και ο Μανώλης, ο οποίος-παρά τις διαφωνίες του- βλέπει άσχημα την αδελφή του και αποφασίζει να την βοηθήσει όσο μπορεί. Σύμφωνα με το TV24, ο Γιώργης θα μάθει πως η Θοδώρα είναι έτοιμη να κάνει έκτρωση και θα τρέξει να την βρει. Το μωρό αυτό θα τον αλλάξει ξανά, θα του θυμίσει πως η αγάπη που νιώθει για εκείνη είναι αδύνατο να σβήσει. Θα συγχωρέσει την Θοδώρα για τα λάθη της και θα της υποσχεθεί πως θα ζήσουν μία όμορφη ζωή, χωρίς εντάσεις και προβλήματα.

Αυτό θα δώσει στην Θοδώρα την ευκαιρία που αναζητούσε καιρό, για να αλλάξει χαρακτήρα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε μια άλλη ηρωίδα, διαφορετική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.