Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ερωτευμένος – Ποια του κλέβει την καρδιά;

Ο Πότης είναι ξανά ερωτευμένος! Ο καφετζής της Αρεόπολης εντυπωσιάζεται από μία κοπέλα που έρχεται στη Μάνη, για να του κλέψει την καρδιά. Ένας νέος έρωτας φουντώνει, με τον πλακατζή καφετζή να ελπίζει να μην είναι… μονόπλευρος!

Μία νέα άφιξη στην Αρεόπολη, θα φέρει την ανατροπή. Η Αλκμήνη, η χημικός που αναλαμβάνει τα προϊόντα στην εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης, έρχεται στην γη της ελιάς, γοητεύοντας τον Πότη!

Εκείνος, μόλις την γνωρίζει, εντυπωσιάζεται από τον γλυκό της χαρακτήρα και την ομορφιά της. Η Αλκμήνη προσπαθεί να δικτυωθεί στον τόπο που θα την φιλοξενήσει, κρατώντας παράλληλα ένα πολύ χαμηλό προφίλ.

Ο Πότης αντικρίζει την Αλκμήνη, στην γη της ελιάς και αισθάνεται το πρώτο σφίξιμο στο στομάχι του. Η Άννα, παρατηρεί πως ο φίλος της είναι ένα βήμα πριν μπλεχτεί στα δίχτυα ενός περίεργου έρωτα και σπεύδει να τον προειδοποιήσει. Του ζητάει να είναι προσεκτικός και να μην πετά στα σύννεφα.

Στο μεταξύ, η Αλκμήνη φαίνεται πως κρύβει αρκετά μυστικά. Θα έρθει κοντά με τον καφετζή ή ο έρωτας αυτός θα είναι μονόπλευρος; Θα βρει επιτέλους ο Πότης την ευτυχία που τόσο πολύ αναζητά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.