Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σε δίλημμα – Θα ακολουθήσει τον Ιάκωβο;

Σε μεγάλο δίλημμα που αφορά τον Ιάκωβο θα βρεθεί η Αθηνά στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η σχέση της με τον Ιάκωβο προχωρά. Είναι πλέον ζευγάρι αλλά προσπαθούν να μη προκαλούν με τη στάση τους τα μάτια του κόσμου.

Γνωρίζουν και οι δύο τις λεπτές ισορροπίες της σχέσης τους και δεν θέλουν να δίνουν το παραμικρό δικαίωμα στους γύρω τους για να μη τους πιάνουν στο στόμα τους.

Η σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο θα δοκιμαστεί;

Η Αθηνά από την άλλη στο πρόσωπο του Ιάκωβου έχει βρει το στήριγμα της. Από τη στιγμή που έχασε τον Ιπποκράτη δεν είχε κανέναν να της σταθεί και να τη βοηθήσει στα προβλήματα που βρέθηκαν μπροστά της.

Μόνο ο Ιάκωβος κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη της Αθηνάς, στη «Γη της Ελιάς», δείχνοντας της το σεβασμό και την αγάπη του. Και στη πρώτη δύσκολη στιγμή της Αθηνάς όπως αυτή με τον εκβιασμό που δέχτηκε από τη μητέρα του Δημήτρη, ο Ιάκωβος ήταν εκεί. Έβαλε πλάτη και αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Όμως από δω και πέρα η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα. Ποιο είναι αυτό; Το νέο ελαιοτριβείο του αγαπημένου της. Θα στηρίξει το νέο εγχείρημα του Ιάκωβου; Κι αν ναι τι θα κάνει με το ποσοστό που έχει στο ελαιοτριβείο του Ισίδωρου; Θα μπορεί να το παίζει σε δύο ταμπλό ή ο Ισίδωρος θα την καλέσει να αναλάβει τις ευθύνες της και να του πουλήσει το μερίδιο της; Ίδωμεν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.