Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ομολογεί ότι σκότωσε τον πατριό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία σοκαριστική εξομολόγηση έρχεται στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς με την Αθηνά να ομολογεί…

…στην Μαργαρίτα ότι εκείνη σκότωσε τον πατριό της! Η Μαργαρίτα χάνει τη γη από τα πόδια της. Η Αθηνά λυγίζει δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και τους ληγμούς της!

Η Αθηνά ξεσπά. Ομολογεί στην ξαδέρφη της ότι ο πρώην άντρας της μητέρας της τη βίασε και πάνω στον πανικό της δεν ήξερε τι έκανε.

«Προσπάθησε να με στριμώξει πολλές φορές, αλλά του ξέφευγα», ομολογεί η Αθηνά με δάκρυα στα μάτια. «Εκείνη την ημέρα, ήταν αποφασιμένος για όλα», τονίζει!

Η Μαργαρίτα παρηγορεί την Αθηνά
Η Μαργαρίτα έχει μείνει άναυδη δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που μόλις της ξεφούρνησε η Αθηνά. «Γιατί δεν της μίλησες αμέσως; Θα τον είχε ξαποστείλει», ρωτάει την ξαδέρφη της, αλλά εκείνη γεμάτη πόνο της απαντά ότι ντρεπόταν! Αφού της είπε όσα έγινα, η Μαργαρίτα της λέει ότι τα ήξερε όλα. «Περάσαμε ατέλειωτα βράδια, μετά που μπήκε η μάνα σου στη φυλακή. Μόνο αυτό δεν ήξερα, ότι εσύ βρισκόσουν πίσω από το φονικό».

Η Αθηνά με βλέμμα και ύφος απαρηγόρητο της τονίζει ότι εκείνη την ημέρα η μητέρα της την έβαλε να ορκιστεί να μην εμπιστευτεί κανέναν. «Δεν μπορούσα να πω την αλήθεια». Η Μαργαρίτα φαίνεται να καταλαβαίνει κι οι δύο γυναίκες έρχονται ξανά κοντά.

Η Αθηνά νιώθει ότι χάνει ένα βάρος από πάνω της όταν εξομολογεί ότι εκείνη σκότωσε τον πατριό της, στη Γη της Ελιάς. Η συνέχεια θα συγκλονίστει το κοινό!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.