Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απόστολος Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς από την Κέρκυρα έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το Survivor.Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του την περασμένη εβδομάδα από το Survivor προχωρώντας το πρωί της Τετάρτης στην πρώτη ανάρτησή του στο Instagram.

Στο μήνυμά του στα social media ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρεται στο «ταξίδι» της ζωής χαρακτηρίζοντας «σταθμό» το Survivor.

Ειδικά για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο γράφει ότι «ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον»

Το μήνυμα του Απόστολου Ρουβά

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας “σταθμός” γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα…. Και το ταξίδι συνεχίζεται!».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.