Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ένας νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της Ευτυχία;! Τι θα γίνει το παιδί;

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η νεαρή ηρωίδα, παρόλο που μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Αποστόλη, αποφασίζει να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς να επιστρέφει στην αγκαλιά του. Ο Αποστόλης κάνει υπερπροσπάθειες για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως αποτέλεσμα. Ακόμη και η Άννα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, αγνοώντας την οργή του αδελφού της. Η Ευτυχία, το μόνο που θέλει, είναι να μεγαλώσει το παιδί μόνη, χωρίς να πραγματοποιήσει έναν αναγκαστικό γάμο.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ένας νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της Ευτυχία;! Τι θα γίνει το παιδί;

Πολύ σύντομα, ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να αλλάζει την ψυχρή της στάση, στην γη της ελιάς. Θα θεωρήσει πως η μοίρα της δίνει μία καλή ευκαιρία να ερωτευτεί ξανά, να χτίσει την οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμεί, ο αδελφός της Εύας έρχεται στη Μάνη, με σκοπό να μείνει μόνιμα. Εκεί, γνωρίζει τη νεαρή Ευτυχία και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και τον δυναμισμό της. Ο Άρης θα προσεγγίσει την Ευτυχία, παρόλο που εκείνη θα δείξει αρκετά διστακτική στην αρχή. Ο νέος αυτός έρωτας θα φουντώσει, με τον Αποστόλη να γίνεται έξαλλος! Δε μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα της ζωής του, βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα στον αδελφό της Εύας και τον Αποστόλη. Η Ευτυχία βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Το ζευγάρι περνάει ξανά μία τεράστια κρίση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.