Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα στη δημοσιότητα

Ο Νώντας και η Δρόσω συνεχίζουν κανονικά τα βήματά τους στην υποκριτική, παρά τις τελευταίες δυσκολίες με τον Δάκη και την Ρένα, στις Άγριες Μέλισσες. Μία εξέλιξη, όμως, έρχεται για να βάλει ξανά τους πρωταγωνιστές της σειράς σε σκέψεις.

Ο Δάκης, ενθουσιασμένος με την ταινία του, εξακολουθεί να επιμένει στα εντατικά γυρίσματα. Όλα είναι ένα βήμα, πριν την ολοκλήρωσή της. Μόνο που το παρελθόν χτυπά για ακόμη μια φορά την πόρτα και φέρνει εντάσεις..

Πολύ σύντομα, ο Δάκης θα μάθει για την Τρούμπα. Θα ενημερωθεί πως η Δρόσω και ο Νώντας δούλευαν στην Χαβάη, στο μαγαζί αυτό του Πειραιά που εκείνη την εποχή θεωρούσαν όλοι κακόφημο.

Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν, με τον σκηνοθέτη και δημιουργό της ταινίας να γίνεται έξαλλος. Ο ίδιος τρέμει πως εάν αυτό διαρρεύσει, η ταινία του πάει στράφι. Η Ρένα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και όλα είναι στο χέρι της.

Η Δρόσω και ο Νώντας βρίσκονται σε σύγχυση, στις Άγριες Μέλισσες. Όλα είναι έτοιμα να διαλυθούν, με την ταινία να κινδυνεύει να μη προβληθεί τελικά. Η Δρόσω τρέμει στην ιδέα πως θα βιώσει ξανά τον ίδιο εφιάλτη με τότε, που όλοι την κοιτούσαν περίεργα και την σχολίαζαν…

Ο Κωνσταντής βρίσκεται στο πλευρό της και της υπόσχεται πως δε θα αφήσει κανέναν να της κάνει ξανά κακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Νώντα, ο οποίος δε δείχνει έτοιμος να τα παρατήσει… Θα καταφέρει ο Δάκης να συγκρατήσει την ψυχραιμία του;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.