Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χώρισε ζευγάρι της ελληνικής showbiz

9

Χώρισε σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Χριστίνα Κολέτσα από τον συγγραφέα μυστήριο, που δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του, Δημήτρη Δεγαμινιώτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο ότι είναι σε σχέση, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί… είχε πει χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία για την ταυτότητά του.

Μάλιστα, η Χριστίνα Κολέτσα είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις διακοπές τους τον περασμένο Αύγουστο, την οποία και έσβησε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η Χριστίνα Κολέτσα και ο Δημήτρης Δεγαμινιώτης χώρισαν πριν από λίγο καιρό.

Διαβάστε επίσης »

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More