Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χυδαία επίθεση του Δημήτρη Δανίκα στις γυναίκες – θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα!» – Οργή και σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το άρθρο του Δημήτρη Δανίκα, στο οποίο ο δημοσιογράφος «στοχοποιεί» με πρωτοφανή τρόπο τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο δημοσιογράφος στο άρθρο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ», ο δημοσιογράφος χρησιμοποιώντας σκληρό και αισχρό λεξιλόγιο κατηγορεί τις γυναίκες που κατέληξαν στο κρεβάτι του παρουσιαστή:

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω «επωνυμίας» έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι» αναφέρει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι οι γυναίκες έκατσαν «με τη θέληση τους και περίμεναν στα τέσσερα».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο αφήνει υπονοούμενα για τις γυναίκες που είδαν τις προσωπικές τους στιγμές να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται να σκέφτηκαν πώς θα έχουν κέρδος από την διαπόμπευσή τους: «Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ!» τονίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο του προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.