Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Όταν τελείωσα το γύρισμα, υπήρχαν στιγμές που έτρεμα»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη συγκλονιστική μίνι ταινία της Lacta “Μη με αφήσεις ποτέ”. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η εταιρεία αυτή μίλησε μέσω μίας μικρής ταινίας για το τί δεν είναι αγάπη.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως η Lacta έκανε κάτι διαφορετικό. Η σοκολάτα αυτή έχει συνδυαστεί με το μοναδικό κι αγνό συναίσθημα του έρωτα και της αγάπης. Τώρα, με ένα spot διαφορετικό από όσα έχουμε δει, η εταιρεία μας δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είναι όλα ροζ…

Στα τέσσερα λεπτά της ταινίας, παρακολουθούμε την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Έκτορα Λιάτσο να υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μόνο που στο τέλος, δεν είναι όλα όπως φαίνονται…

Μια ιστορία γροθιά στο στομάχι
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για την ταινία της Lacta, αναφέροντας: «Αυτή η πολύ μικρή ταινία έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Ήταν δύσκολο, καθώς αυτά τα θέματα δεν προσεγγίζονται εύκολα. Έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας».

Σχετικά με τα συναισθήματα που βίωσε, γυρίζοντας αυτές τις σκηνές, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τις δυσκολίες στα γυρίσματα, αλλά και για το πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή, ως κομμάτι της ιστορίας.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που με πετάει στον γκρεμό. Και πρακτικά και συναισθηματικά, ήταν ένα δύσκολο γύρισμα. Όταν γύριζα τις σκηνές, ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Αν το άφηνα να με επηρεάσει, δε θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να κρατούσα απόσταση. Όταν, όμως τελείωσε αυτό, υπήρχαν στιγμές που έτρεμα».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.