Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαρδαλιάς για εμπρησμούς σε επιχειρήσεις της συζύγου του:Άνανδροι και θρασύδειλοι, ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους

Θρασύδειλα ανθρωπάρια, τα οποία ο ίδιος και σύζυγός του Γιώτα δε φοβόνται, χαρακτήρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς τους δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα σε επιχειρήσεις της γυναίκας του στο Βύρωνα.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η δήλωση του κ. Χαρδαλιά αναλυτικά

«Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν.»

Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.  Δε θα μας τρομοκρατήσουν».

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

O υφυπουργός ανάρτησε ανάλογη δήλωση και στο Twitter.

Δείτε φωτογραφίες απο το χτύπημα στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

9314c0dd-1596-4ebb-9dd6-5fbc536ea3a5
2f0249c8-ec4f-4b9e-bc64-248e72aef400

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.