Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαμός: Στη φόρα ροζ βίντεο με την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη από το Big Brother! Τι απαντάει ο ΣΚΑΙ; (Φωτο και βίντεο)

Τo «Big Brother» αρκετές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει συγκεντρώσει αρνητική κριτική. Αυτή τη φορά, το reality του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας ενός ροζ βίντεο το οποίο διέρρευσε από την παραγωγή. Στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο πιθανολογείται πως έχει τραβηχτεί από ανθρώπους της παραγωγής, φαίνονται ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα να ερωτοτροπούν.

Οι προσωπικές στιγμές του ζευγαριού φαίνεται πως καταγράφηκαν από το κινητό τηλέφωνο κάποιου που βρισκόταν στο κοντρόλ της παραγωγής.

Το βίντεο διέρρευσε και στο twitter όπου οι χρήστες κατέκριναν τον ΣΚΑΪ και ζητούσαν από τους ανθρώπους του καναλιού να πάρουν θέση και να απαντήσουν επίσημα για το βίντεο το οποίο εκθέτει τις προσωπικές στιγμές παικτών. Το θέμα είναι όμως, πως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν προβλήθηκαν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ αλλά διέρρευσαν στο internet εν αγνοία των υπευθύνων του σταθμού. Ως εκ τούτου, ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες για την συγκεκριμένη διαρροή και το θέμα έχει αναλάβει το νομικό τμήμα του σταθμού.

Πόλεμος στο twitter για το «καυτό» βίντεο

Οι χρήστες του twitter μετά τη διαρροή του «καυτού» βίντεο του Παναγιώτη με την Ανχελίτα διχάστηκαν καθώς υπήρξαν οι υποστηρικτές του reality οι οποίοι επεσήμαναν πως οι παίκτες γνωρίζουν ότι καταγράφονται κάθε στιγμή ενώ η αντίθετη άποψη τόνιζε πως ήταν απαράδεκτο να βγει προς τα έξω ένα τέτοιο βίντεο και μάλιστα εν αγνοία των δυο νεαρών ερωτευμένων παιδιών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.