Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαμός με τον Γιώργο Πατούλη: Δείτε τα τρυφερά μηνύματα, που έστειλε στην Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό τους! Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό τους;

Τον Γιώργο Πατούλη σε βραδινή του έξοδο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, και δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τη συμμετοχή της πρώην συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη στο J2US.

Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε στην ερώτηση αυτή χωρίς να προσπαθήσει να την αποφύγει, τονίζοντας μάλιστα πως: «Η κ. Μαρίνα Πατούλη ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το φιλανθρωπικό της στίγμα».

«Η κ. Πατούλη αυτό που πρέπει να παρουσιάσει είναι η ευστροφία, η εξυπνάδα και οι γνώσεις της», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος, της έστειλε μήνυμα και τη συνεχάρη για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σόου του Νίκου Κοκλώνη, ενώ σημείωσε ότι οι σχέσεις τους είναι πλέον καλύτερες. «Έναν άνθρωπο που ήσουν μαζί 35 χρόνια τον τιμάς και τον σέβεσαι και είμαι σίγουρος ότι και εκείνη θα πετύχει στον καινούριο της δρόμο».

Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους στον αέρα του J2US, ο Γιώργος Πατούλης είπε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα γινόταν γνωστό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.