Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαμός με τον Αλέξη Παππά: Χώρισε την Αθηνά New York και έκανε σχέση με άλλη παίκτρια του «The Bachelor»! (Φωτο)

Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως έχει έρθει από την πλευρά του Αλέξη Παππά, που μετά το τέλος του «The Bachelor»… χώρισε την Αθηνά New York και έκανε νέα σχέση με άλλη παίκτρια του ριάλιτι.

Τι και αν πρόσφατα η Αθηνά έγινε έξαλλη με ένα δημοσίευμα σχετικά με το χωρισμό τους, όμως η είδηση πως ο Αλέξης όχι μόνο είναι ελεύθερος αλλά πρόλαβε να βρει νέα σχέση… δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας μέσα από το Πρωινό, έπειτα από μερικές δηλώσεις του Αλέξη Παππά από το αεροδρόμιο όπου τον συνάντησε, έχοντας επιστρέψει από… ρομαντικό ταξίδι στην Κύπρο.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει χωρίσει, ο ίδιος απάντησε «όλα καλά», ενώ στην συνέχεια όταν του ανέφερε το όνομα της νέας του αγαπημένης η απάντηση του ήταν «ωραίο όνομα».

Με αυτή την παίκτρια του Bachelor είναι πλέον σε σχέση ο Αλέξης Παππάς
Μπορεί να μην την επέλεξε στον τελικό και να τερμάτισε δεύτερη, ωστόσο, η 19χρονη Άννα Ζένιου, κατάφερε τελικά να τον “τυλίξει”. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα, ο Αλέξης και η Άννα είναι μαζί 3 μήνες και η σχέση τους βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

Μάλιστα, ο Αλέξης ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Κύπρο για να την δει!

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.