Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαμός: Ασυγκράτητοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά! Οι ‘ακατάλληλες’ σκηνές στη μέση του δρόμου, μπροστά στους περαστικούς!

Χαμός γινόταν στο δρόμο με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με τον έρωτά τους να διατηρείται… για τα καλά μέσα στα χρόνια και το ζευγάρι να μοιράζεται όμορφες, αισθησιακές στιγμές μπροστά στους περαστικούς.

Η Έλενα, άλλωστε, στηρίζει τον Μάρκο σε κάθε του βήμα και εκείνος αντίστοιχα την σύζυγό του.

Τρελά ερωτευμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά
Είναι πολύ δεμένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουν παραδεχτεί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Αυτή τη φορά, εντοπίστηκαν στο Κέντρο της Αθήνας, όπου έκαναν τη βόλτα τους και προχωρούσαν πιασμένοι χεράκι – χεράκι, ενώ δεν έχασαν στιγμή το χαμόγελό τους.

«Δεν διασκεδάζουμε μαζί, με την κλασική έννοια, βγαίνουμε σπάνια, γιατί ο Μάρκος είναι εν ενεργεία τη νύχτα κι εγώ είμαι πρωινός τύπος, οπότε δεν συντονιζόμαστε σ’ αυτό το κομμάτι. Περνάμε πολύ καλά μέσα στο σπίτι μας, όποτε βρισκόμαστε ή σε όποια δραστηριότητα του παιδιού μας που είμαστε παρόντες, περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν είμαστε πάρα πολύ μαζί», είχε δηλώσει πρόσφατα η Έλενα.

Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή την κοπέλα… άρπαξε ο Μάρκος Σεφερλής
Σοκαρισμένη ήταν η Έλενα Τσαβαλιά από μια είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή, που φέρεται να… άρπαξε την κοπέλα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε μιλήσει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μάρκου Σεφερλή με της Έλενας Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που ούτε καν υφίσταται.

Μάρκος Σεφερλής: Η είδηση που άφησε… άναυδη την Έλενα Τσαβαλιά
«Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στο χωρισμό Σεφερλή-Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Βέβαια, το όνομά της είχε σχετιστεί πριν λίγους μήνες με εκείνο του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου τότε δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από τη συνεργασία τους στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή. Μάλιστα, τότε η Παναγιωτακοπούλου με δηλώσεις της είχε αφήσει τις φήμες να αιωρούνται, προκαλώντας μετά τον εκνευρισμό του Ντάνου.

«Έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δε θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», είχε πει για τη συγκεκριμένη ιστορία.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.