Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαμός: Άγριο ‘πέσιμο’ του Γιώργου Τράγκα σε νεαρή, καλλονή, παρουσιάστρια!

Πανικός επικράτησε πρόσφατα με τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος δεν έκρυψε τα νεύρα του έναντι πολύ γνωστής παρουσιάστριας για την αντιμετώπισή του.

Ο ίδιος προχώρησε σε επίθεση προς την Κατερίνα Καινούργιου ως πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» κάνοντας λόγο για στημένες συνεντεύξεις και ενέδρες στον Πετράκο, αλλά και για ψέματα που είπε η παρουσιάστρια στη διάρκεια μιας εκπομπής.

Όσον αφορά τις καταγγελίες για τα ψέματα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Τράγκας, για τον οποίο κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την προσωπική του ζωή, σημειώνει ότι: «Κάπου διάβασα ότι η κ Καινούργιου, πρωινή οικοδέσποινα στον Alpha με ρεπορταζιακή εμπειρία σε εκπομπές της κ. Μπεκατώρου, είπε στον Γρηγόρη Πετράκο ότι “δεν ήξερα ότι θα σε καλέσουν οι συντελεστές της εκπομπής μου”».

Ο ίδιος βέβαια αποκαλύπτει πως η ίδια η κ. Καινούργιου είχε καλέσει τον Γρηγόρη Πετράκο σε εκπομπή της, γεγονός που αποκαλύφθηκε τυχαία, μέσα από συνομιλία που είχε ο ίδιος με εργαζόμενη στο επιτελείο της εκπομπής.

Οι αναφορές του Γιώργου Τράγκα για την Κατερίνα Καινούργιου
Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Τράγκας, σε επικοινωνία που είχε με την κ. Ζηρδέλη η ίδια του αποκάλυψε ότι «έχουν καλέσει τον κ. Πετράκο, με εντολή της κ. Καινούργιου, η οποία στην εκπομπή φώναζε ότι δεν ήξερε πως θα καλούσαν τον καλλιτέχνη – γραμματέα του ΚΕΛΑΝ».

Όσον αφορά τις ενέδρες που καταγγέλλει ότι έχουν στήσει στον Γρηγόρη Πετράκο, ο Γιώργος Τράγκας σημειώνει μέσα από επίσημη ανακοίνωση του κόμματος ότι:

«Ας πούμε όταν καλείς τον Γρηγόρη Πετράκο πρέπει να γράψεις από κάτω: Καλλιτέχνης – Εκπρόσωπος ή Γραμματέας του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Επειδή η πολιτική θέση υπερβαίνει εκείνη του επαγγέλματος (καλλιτέχνης, δικηγόρος, γιατρός), πρέπει ο/η παρουσιαστής να την αναφέρει και η επιμέλεια εκπομπής να την αναβοσβήνει από κάτω σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Αυτό δεν υφίσταται όταν καλείται ο Γρηγόρης Πετράκος σε διάφορες πρωινές εκπομπές. Εξαφανίζεται ως κανόνας – στοιχείο της τηλεοπτικής λειτουργίας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ο καλλιτέχνης παρουσιάζεται ως ένα “πράγμα” που ελκύει την περιέργεια για τις “αφύσικες” και “εξωκόσμιες” απόψεις και θέσεις του.

Ενώ ο Πετράκος απαντά σε ελλιποβαρή ερωτήματα που δείχνουν ημιμάθεια και μη κρυπτόμενη σκοπιμότητα, οι τηλεοπτικοί αμφιτρύωνες κοιτάνε το ρολόι για να του πετάξουν μία προκατασκευασμένη ατάκα, για να τον ταπεινώσουν, λίγο πριν χτυπήσει το “γκονγκ” και φύγουν οι ίδιοι αιμόφυρτοι από το τηλεοπτικό ρινγκ. Μια ματιά στο διαδίκτυο, αρκεί για να καταλάβεις τις αρνητικές αντιδράσεις που δημιουργούν με την αφιλόξενη και δόλια συμπεριφορά τους.

Ο ένας φωνάζει “παριστάνεις τον Δον Κιχώτη”. Η άλλη με πολύ σοφιστικέ ύφος ρωτάει “μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά”; Φυσικά δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες για κακής ποιότητας ενημέρωση από ανθρώπους που κάνουν ελαφρά πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα, αλλά είναι πρόθυμοι να αναλάβουν επιθέσεις εναντίον προσωπικοτήτων, αρκεί αυτές να φέρνουν τηλεθέαση και να εντάσσονται στη χυδαία κυβερνητική προπαγάνδα των καιρών μας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το άρθρο Χαμός: Άγριο ‘πέσιμο’ του Γιώργου Τράγκα σε νεαρή, καλλονή, παρουσιάστρια! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.