Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΧΑΜΟΣ στην Κόκκινη Πλατεία: ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥΤΙΝ για την ένταξη των νέων εδαφών.

Για μια «ιστορική ημέρα» μίλησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αφότου ανακοίνωσε την ενσωμάτωση των τεσσάρων ρωσόφωνων περιοχών κατά την οποία ο πληθυσμός της αυξήθηκε κατά 8% και μαζί με την Κριμαία πήρε συνολικά το 23% των εδαφών της Ουκρανίας!

«Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για μια μέρα απονομής της αλήθειας και της δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, μπροστά σε πλήθη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Στην Κόκκινη Πλατεία είχαν στηθεί εορτασμοί με πλήθος κόσμου να χορεύει.

«Αγαπητοί φίλοι, θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε τα αδέρφια μας σε Ζαπορίζια, Χερσώνα, Ντινέτσκ και Λουχάνσκ» τόνισε.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το επίπεδο ασφάλειας σε αυτές τις περιοχές. Θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτούς τους ανθρώπους» πρόσθεσε.

«Θα κάνουμε τα πάντα για την ανοικοδόμηση της οικονομίας και της βιομηχανίας. Θα χτίσουμε ξανά σχολεία, ινστιτούτα, νοσοκομεία», υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος δίνοντας υποσχέσεις στον ρωσικό λαό που πανηγύριζε.

Το μήνυμα του έκλεισε με τα εξής λόγια: «Έχουμε γίνει πιο ισχυροί επειδή είμαστε μαζί. Ζούμε στην αλήθεια. Αλήθεια σημαίνει δύναμη και κατ’επέκταση νίκη. Η νίκη είναι δική μας».

el.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.