Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σε μείωση επεισοδίων προχωρά η ΕΡΤ – Πώς θα γίνει ο ξαφνικός θάνατος του “Παρασκευά” και ο νέος ρόλος που θα τον αντικαταστήσει

Σε μείωση των επεισοδίων της καθημερινής σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” περνάει έστω και προσωρινά η ΕΡΤ μετά το πρόβλημα που δημιούργησε η αποχώρηση του πασίγνωστου ηθοποιού τον οποίον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ τουλάχιστον τρεις συνάδελφοί του. Υπό τον φόβο μήπως η δημόσια τηλεόραση ξεμείνει από επεισόδια αποφασίστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής να προχωρήσουν σε προβολή τεσσάρων αντί πέντε επεισοδίων την εβδομάδα για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων περίπου.

Αυτό σημαίνει ότι η σειρά που προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 20.00 θα παίζει από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα προβάλλονται σε επανάληψη “Τα καλύτερά μας χρόνια” με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη. Συγκεκριμένα, θα παίζει το επεισόδιο που προβλήθηκε το προηγούμενο βράδυ, καθώς η σειρά παίζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22.00.

– Advertisement –

Οσα επεισόδια έχουν μονταριστεί με τον “Παρασκευά” θα παίξουν κανονικά. Από εκεί και πέρα ο ήρωας με κάποιον εύσχημο τρόπο αλλά και ένα σεναριακό τέχνασμα θα αποχωρήσει από τη σειρά. Σε καμία περίπτωση δεν θα “πεθάνει” όμως που διευκρινήστηκε από επίσημα χείλη. Παράλληλα, όμως, το σενάριο της αγαπημένης σειράς γράφεται κυριολεκτικά από την αρχή. Δεν είναι μόνο ο ρόλος του “Παρασκευά”, αλλά και όλοι οι ρόλοι γύρω από αυτόν που πρέπει να τροποποιηθούν. Αν και δεν θα υπάρξει αντικατάσταση του ρόλου, θα υπάρχει ωστόσο ένας νέος πρωταγωνιστής που θα υποδυθεί κάποιον συγγενή του για να υπάρχει και η ανάλογη συνάφεια με τον προηγούμενο ρόλο.

Οι σεναριογράφοι γράφουν νυχθημερόν και παράλληλα ψάχνουν να βρουν και το κατάλληλο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον νέο χαρακτήρα που θα έρθει να κουμπώσει με το physic του νέου ρόλου. Αν και η ΕΡΤ δεν διαρρέει ονόματα καθώς ισχυρίζεται ότι η παραγωγή είναι υπεύθυνη για την αλλαγή και θα αποφασίσει, ωστόσο, ο Τάσος Χαλκιάς επιβεβαίωσε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι έχει ήδη δεχτεί κρούση χωρίς να προσδιορίζει τον ρόλο που του έχουν προτείνει.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.