Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

0 11

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Ο Τζαν δείχνει να έχει πια απόλυτη εμπιστοσύνη στον αδελφό του μετά τη συμφιλίωσή τους. Ίσως όμως δε θα έπρεπε, αφού ο Εμρέ έχει ακόμη επικοινωνία στα κρυφά με την Αϊλίν.

Ο Οσμάν δέχεται το πρώτο του τηλεφώνημα από ατζέντη, προκειμένου να περάσει οντισιόν για έναν μικρό ρόλο.

Εν τω μεταξύ, παρά τις αντιρρήσεις της Ντερέν, ο Τζαν θέλει να προτείνει στη Σανέμ να παρουσιάσει εκείνη στην Compass Sports την διαφημιστική καμπάνια που τους ετοίμασε η «Υπέροχη Ιδέα».

 

Η Σανέμ βάζει τα πάντα στην άκρη και το ρίχνει για τα καλά στην παρακολούθηση! Προσπαθώντας να επιβεβαιώσει το προαίσθημά της ότι ο Εμρέ συνεργάζεται ακόμα κρυφά με την Αϊλίν, τον ακολουθεί κρυφά σε ένα εστιατόριο όπου πιστεύει ότι θα τη συναντήσει για φαγητό.

Αργότερα, παρακολουθεί τον Τζαν στο γυμναστήριο για να ελέγχει τις κινήσεις του, μιας και η γοητευτική διευθύντρια της Compass Sports δεν τον αφήνει σε ησυχία ούτε εκεί. Όλα αυτά όμως την αναγκάζουν να παραμελήσει την πιο σημαντική δουλειά που της έχει ποτέ αναθέσει ο Τζαν!

Όλα τα λάθη που έγιναν όσο η Σανέμ είχε το νου της στην παρακολούθηση του Τζαν αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Για να μην κινδυνεύσει η επιτυχία της καμπάνιας της Compass Sports, όλη η δημιουργική ομάδα της «Υπέροχης Ιδέας» θα αναγκαστεί να δουλέψει μέχρι το βράδυ, και ο Τζαν προσφέρει το σπίτι του ως πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον.

Αντί να θυμώσει με τη Σανέμ για τα λάθη της, ο Τζαν της ανακοινώνει πως θα παρουσιάσει εκείνη την καμπάνια!

Η Compass Sports έχει οργανώσει πάρτι για να γιορτάσει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια και η Σανέμ ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε όλους τις ιδέες της. Στο πάρτι όμως εμφανίζεται ξαφνικά και η Αϊλίν και προσπαθεί για ακόμα μια φορά να τινάξει τα πάντα στον αέρα, σαμποτάροντας την παρουσίαση.

Τελικά η Σανέμ χάρη στον αυθορμητισμό και την ευστροφία της καταφέρνει και πάλι να καταπλήξει τους πάντες. Η βραδιά κλείνει για τη Σανέμ με τον πιο γλυκό τρόπο, στην αγκαλιά του Τζαν!

Βλέποντας ότι οι προσπάθειές της να πλήξει τη Σανέμ δεν οδηγούν πουθενά, η Αϊλίν αναζητά νέα πιόνια στο βρόμικο παιχνίδι της. Ο Εμρέ εξομολογείται στη Λεϊλά αυτά που νιώθει για εκείνη, είναι όμως ειλικρινής ή απλά υποκρίνεται για να πετύχει το σκοπό του;

Ο Τζαν και η Σανέμ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εν τω μεταξύ, οι κουτσομπόλες της γειτονιάς παραμονεύουν και παρακολουθούν κάθε κίνηση της Σανέμ και της Λεϊλά!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More