Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ: Μεγαλώνει η κρίση ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ!

23

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Οι προσπάθειες της Χιουμά να πλησιάσει τον Τζαν πέφτουν στο κενό, ωστόσο εκείνη δεν τα παρατά. Κι αφού δεν καταφέρνει εκείνη να φτιάξει τη σχέση της με τον Τζαν, κάνει ότι μπορεί για να δει την Τζεϊντά να διαδέχεται τη Σανέμ στη ζωή του.

Ο Φάμπρι και η Αϊλίν από την άλλη συνεργάζονται στενά για να προλάβουν να κυκλοφορήσουν το άρωμα της Σανέμ με την καμπάνια που ετοιμάζουν στην «Υπέροχη Ιδέα» για τη Red Mode.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Σανέμ όταν τηλεφωνεί στεναχωρημένη στον Τζαν. Η φωνή μέσα στο μυαλό της δυναμώνει και οι περιπέτειες αρχίζουν! Λίγη ώρα αργότερα πιάνεται στα πράσα από τον Τζαν, ο οποίος αντί να κολακευτεί από τη συμπεριφορά της, θυμώνει πολύ…

Ο Οσμάν απογοητευμένος από τη Λεϊλά της λέει ότι παραιτείται από εκείνη, αφού πιστεύει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Εμρέ. Πάντως, την προειδοποιεί να προσέχει γιατί ο κίνδυνος να πληγωθεί είναι μεγάλος. Η αλήθεια είναι ότι όσο υπάρχει η Αϊλίν στη ζωή του με οποιοδήποτε τρόπο, ο κίνδυνος αυτός είναι μεγάλος.

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More