Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Φάρμα Mega Spoiler (09/05): Μπαμ στο κτήμα

Η Φάρμα Spoiler (09/05) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00,  μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Αυτά που σας λέμε εδώ βγαίνουν στην πιάτσα μετά από ημέρες ή και εβδομάδες όπως στην περίπτωση του Τζώρτζογλου.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε εδώ και πολύ καιρό το πρόβλημα στις σχέσεις των παιχτών, αλλά αυτό που έσκασε σαν βόμβα τώρα, είναι ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει τις τελευταίες εβδομάδες με τις πολλες και καθημερινές εκρήξεις του Στράτου, άλλες φορές από θυμό για λόγους που μόνο αυτός έβρισκε, ή και συναισθηματικούς λόγους.

Αρχικά οι υπόλοιποι παίχτες έστειλαν το μήνυμα στην παραγωγή ότι δεν πάει καλά η κατάσταση, αλλά τις τελευταίες ημέρες που είχαν ξεφύγει τα πράγματα, κυριολεκτικά έστειλαν τελεσίγραφο.

ΑΥΤΟΣ  Ή ΕΜΕΙΣ

Το αποτέλεσμα ήταν παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν από τους ανθρώπους της παραγωγής, αλλά και από τον Μιχάλη Ιατρόπουλου που προσπάθησε να ηρεμήσει τον εκρηκτικό φίλο του, τελικά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Η παραγωγή δεν μπορούσε να τινάξει στον αέρα το ριάλιτι και έτσι οδηγηθήκαμε στο αντίο του Τζώρτζογλου, αλλά μέσα από μονομαχία, για να μην χαλάσει η εικόνα προς τα έξω.

Έτσι λοιπόν οδηγηθήκαμε στην ηρωική έξοδο μετά από μια συναρπαστική μονομαχία.

Τίποτα κρυφό από το sports365.gr

Επειδή πλησιάζουμε στην τελική φάση μην περιμένουμε επιστροφή του Στράτου στο κτήμα. Δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο. Οι παίχτες δεν θέλουν να τον βλέπουν αλλά και ο ίδιος έχει πάρει το μήνυμα και δεν θέλει να κάνει σκέψεις επιστροφής.

Τελικά το ριάλιτι δεν πήγε όπως θα ήθελαν και θα τραβήξει τον δρόμο του χωρίς τον Τζώρτζογλου. Ότι ήταν να δώσει το έδωσε.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα.

ΤΕΛΟΣ ο αγρότης Στράτος.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...