Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τόλης Βοσκόπουλου: Τι δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας του

Η ανάρτηση που έκανε η Άντζελα Γκερέκου σχετικά με τα έξοδα της ταφής του Τόλη Βοσκόπουλου.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό οτι με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη, στο Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων.

Η οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Άντζελα Γκερέκου.

Όπως αναφέρεται, ο δήμος Αθηναίων, τιμής ένεκεν παραχώρησε τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ Νεκροταφείο, ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη», τονίζει η κυρία Γκερέκου αλλά και η κόρη της, που ευχαρίστησαν «για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη».


Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!

Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του .

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις

θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.