Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τραγικό συμβάν: Έφυγε από τη ζωή ο Χρυσόστομος την ώρα που οδηγούσε

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στη Ρόδο, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του οικονομολόγου – φοροτεχνικού Χρυσόστομου Χρυσοστομάκη, ο οποίος απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα την ώρα που οδηγούσε.

Ο Χρυσόστομος Χρυσοστομάκης ήταν 61 ετών και σύμφωνα με τις μαρτυρίες φιλικών του προσώπων, δεν είχε παρουσιάσει και δεν είχε αναφέρει ποτέ κανένα πρόβλημα υγείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που οδηγούσε σε περιοχή κοντά στη Γλυφάδα, στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί πρόσφατα από τη Ρόδο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Την ώρα εκείνη, ο 61χρονος μιλούσε στο τηλέφωνό με τη σύντροφό του. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και μάλιστα το αυτοκίνητο βγήκε εκτός του δρόμου και προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού.

Στο νοσοκομείο των Αθηνών όπου διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό του, ο οποίος πιθανότατα να οφείλεται σε αιφνίδιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Ο Χρυσόστομος Χρυσοστομάκης κατάγονταν από το χωριό Έμπωνας και είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΑΪΡ στο χρονικό διάστημα από το 2011 έως το 2015 ενώ είχε διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος στην ίδια εταιρία από το 2009 έως και το 2011.

rodiaki.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.