Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Το Survivor 4 ήταν πιο κουραστικό και από την καραντίνα!

Στο μυαλό μου το Survivor είναι χωρισμένο σε 3 φάσεις. Στην πρώτη φάση που οι δύο ομάδες (Μαχητές και Διάσημοι) μόλις μάθαιναν ο ένας τον άλλον. Ποιους θέλουν για συμπαίκτες, ποιους θα κρατήσουν σε απόσταση και ποια θα είναι η τακτική που θα ακολουθήσουν:

“Η Εποχή της Αναγνώρισης”. Τη δεύτερη που είναι γνωστή ως “Χρυσή Εποχή του Ντάφι”. Με τον Τριαντάφυλλο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και να κλαίει καθαρίζοντας καρύδες.  Και στην τρίτη που οι ομάδες είχαν χωριστεί σε δύο κλίκες και:

“Η Εποχή του Ξεκατινιάσματος”. Η τρίτη όσο και να κατάφερε να παίξει με τα πρωτόγονα ένστικτα μας και την ένοχη απόλαυση του ξεκατινιάσματος, ήταν και η πιο κουραστική.

Το Survivor τελείωσε με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη και αισθάνομαι ικανοποίηση. Ψυχολογικά νιώθω πιο “ελαφρύς”. Το φετινό Survivor κούρασε περισσότερο και από τον Covid-19. Ξεκίνησε την εποχή του δεύτερου εγκλεισμού και τελείωσε δύο μήνες αφότου σταμάτησε η καραντίνα. Δυστυχώς χωρίς εμβόλιο για να καταπολεμηθεί.

Αλήθεια, πόσες μέρες, εβδομάδες, μήνες έμειναν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο; Οριακά δεν πήραν υπηκοότητα και δεν απονεμήθηκε στον Λιανό το “χρυσό κλειδί”. Το φετινό Survivor ήταν ό,τι πιο κουραστικό για τον τηλεθεατή.

Μάθαμε τους ανθυποcelebrities

Μία κακή τηλεοπτική παραγωγή. Ένα reality που πέταξε στο μίξερ “αθλητικές επιδόσεις, φιλονικίες. Έναν τύπο που παρουσιάστηκε ως το απόλυτο Κακό, ανθυποcelebrities, παιδιά της διπλανής πόρτας που θέλουν να γίνουν οι νέοι ανθυποcelebrities. Δύο πρώην, ένας έρωτας, δύο απ’ όλα και μια πατάτες” και μας το έδωσε στο πιάτο.

Ο σεφ Ατζούν δικαιώθηκε για το πιάτο που παρουσίασε αναφορικά με την τηλεθέαση αλλά το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς. Όχι ο Αλέξης.

bachelor 2 spoiler sports365.gr (1)

Το Survivor ήταν τόσο κακό και δυστυχώς ήταν αληθινό. Η επιτήδευση έχει δύο πρόσωπα. Στην αρχή σού φέρεται υπέροχα, τονώνει τη ματαιοδοξία σου αλλά έπειτα στα παίρνει όλα πίσω και σε αφήνει εκτεθειμένο.

Το κλείσιμο στον τελικό έδειξε το πρόσωπο του ριάλιτι

Για την “σκουπιδίλα” των realities έχει χυθεί αρκετό ιντερνετικό μελάνι. Όπως και για την υποκρισία του κόσμου που βαφτίζει την τρασίλα του ως “ένοχη απόλαυση”. Την ίδια ώρα που ποστάρει βιβλία στο Instagram ως βιτρίνα της δήθεν κουλτούρας του. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει και σε αυτό το άρθρο.

Αν το Survivor είχε πρόσωπο τότε είναι η εμφάνιση του Πάνου Καλλίδη στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι. Εκεί που κατάφερε να κάνει την πιο epic fail live εμφάνιση ακόμη και με playback.

Το φετινό Survivor τελείωσε και οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν για λίγο ακόμη το όνειρό τους. Θα τους δεις να εμφανίζονται με την ιδιότητα των Survivors.  Σε κάποιο beach bar στο Λουτράκι τσεπώνοντας κανά χιλιαρικάκι για “την εμφάνιση + Bonus φωτογραφία στο Instagram”. Κάποιοι από αυτούς να δίνουν συναυλίες, κάποιους τους ξεχάσαμε ήδη (ευτυχώς) και οι πιο τυχεροί θα γίνουν πανελιστές. Στόχοι ζωής.

Σειρά να παίρνουν οι επόμενοι

Μέχρι να βρεθούν ο επόμενος Τριαντάφυλλος, ο επόμενος Ασημακόπουλος και η επόμενη Μαριαλένα. Υλικό υπάρχει στην Ελλάδα. Διάσημοι και μη που στα realities βλέπουν την πόρτα για την “Βαλχάλα” της μεγάλης ζωής. Εκείνης που στα δικά τους μάτια μεταφράζεται ως sponsored content στο Instagram μέχρι τα φώτα της δημοσιότητας να σβήσουν.  Και έπειτα από 5 χρόνια θα τους ξανασυναντήσεις σε αρθρογραφία με τίτλο “Δες πώς είναι σήμερα ο νικητής του Survivor. Θα πάθεις σοκ”.

loading...