Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Το MasterChef 6 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής!

MasterChef 5 Spoiler: Με την δυάδα του τελικού συνεχίζουμε  στην 17η εβδομάδα, με τους Διονύση, και Μαργαρίτα, να είναι μπροστά στην τελευταία τους δοκιμασία για την τελική φάση στο MasterChef 5 του STAR

Η τελευταία δοκιμασία είναι καθοριστική. Σήμερα θα κριθεί ο νέος MasterChef.

Το MasterChef 6 είναι γεγονός

Αλλά οι επόμενοι υποψήφιοι αρχίζουν να ετοιμάζονται.

Το MasterChef 5 δεν έχει ακόμα τελειώσει, με τον Διονύση Σαρακίνη και τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη να «παλεύουν» σώμα με σώμα στην κουζίνα για τον πολυπόθητο τίτλο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο σε έναν μαραθώνιο δοκιμασιών για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου, στις 21.00 στο Star.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ωστόσο, πριν καλά – καλά ο 5ος κύκλος φτάσει στο τέλος του, το Star ανακοινώνει ότι το MasterChef επιστρέφει στις οθόνες μας και την επόμενη χρονιά, με τον 6ο κύκλο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

loading...