Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 19 ως 25/8/2019

0 4

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 19 ως 25 Αυγούστου 2019;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Αυγούστου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Από αυτές τις μέρες ο Αύγουστος θα εστιαστεί στον έκτο οίκο σου. Εκεί θα βρεθεί ο Άρης στις 18, η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 6, και έρχονται κι άλλα από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την εργασία και την ευεξία και την καθημερινή λειτουργικότητα και φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι τομείς θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις. Πέφτει αρκετή δουλειά και θα πέσει ακόμη περισσότερη οπότε δεν έχεις παρά να οργανωθείς. Επειδή είναι και η Αφροδίτη στον ίδιο οίκο, θα νιώσεις μια σχετική ανακούφιση και θα επιβραβευτείς για το τρέξιμο. Υ.Γ. Μην φοβάσαι να πεις όχι όταν καταλαβαίνεις ότι υπερφορτώνεσαι, ένας καλός τρόπος για να το θέτεις ευγενικά είναι να μην κλείνεις τελείως την πόρτα, αλλά να δίνεις και μία εναλλακτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος στο εξής είναι μια πολύ ερωτική και δημιουργική περίοδος. Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη (καταπληκτικός ο συνδυασμός τους) στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Ο έρωτας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτές τις μέρες. Το κενό που ένιωθες αρκετές φορές τελευταία, μάλλον είναι συναισθηματικό και μόνο με συναίσθημα μπορεί να καλυφθεί. Έχεις πάντως πολύ ισχυρούς λόγους για να κάνεις μια νέα αρχή στην συναισθηματική σου ζωή και ή να χτίσεις κάτι καινούριο ή να εδραιώσεις το ήδη υπάρχον. Και ένας από αυτούς είναι σίγουρα Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου: Εκτός από το ότι γίνεσαι πολύ δημιουργικός, εμφανίζεται κάποιος-α που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Αύγουστο, πλέον, θα δοθεί έμφαση στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Εκεί θα βρεθούν ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στις 18, 21 και 23 αντίστοιχα. Και έχουμε και συνέχεια με άλλες “παρουσίες” σ’ αυτό το σημείο την επόμενη εβδομάδα. Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι πιο σημαντικοί τομείς τώρα, από τους οποίους θα πάρεις και μεγάλες ικανοποιήσεις. Ίσως τώρα καταλαβαίνεις δύο σημαντικά πράγματα: 1. Ότι άλλο να έχεις έναν στόχο, άλλο να έχεις έναν στόχο που αγαπάς. Άλλο να έχεις ένα αφεντικό, άλλο ένα αφεντικό που αγαπάς κ.ο.κ., γενικά όταν είσαι χλιαρός απέναντι σε κάτι ή κάποιον, δεν γίνεται δουλειά. 2. Ότι πρέπει να δίνεις σημαντική προτεραιότητα στις επιθυμίες σου, και ότι όσο κι αν προσπαθείς να τις αποφύγεις, αυτές υπάρχουν και με τον έναν ή άλλο τρόπο ζητάνε να ικανοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και το ίδιο και η Αφροδίτη από τις 21 και ο Ήλιος από τις 23. Η συνάντησή τους αυτή είναι εκπληκτική και σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες, την επικοινωνία και τα συμβόλαια. Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας λοιπόν. Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα επικοινωνιακό έργο, το’χεις αυτή την περίοδο. Το ίδιο και αν θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου κοινωνικά και να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Αυτές οι διελεύσεις έχουν σίγουρα θετική επιρροή και στα επαγγελματικά και στις ενδιαφέρουσες γνωριμίες (ξέρεις τώρα). Το ζήτημα όμως είναι άλλο. Είσαι έτοιμος να απελευθερωθείς από ένα στοιχείο στη ζωή σου το οποίο σε πάει πίσω; Ίσως αυτό να είναι συνήθεια, ή τρόπος σκέψης ή τρόπος ζωής.

ΛΕΩΝ

Από τις 18 θα βρίσκεται ο Άρης στον δεύτερο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα βρεθούν και η Αφροδίτη και ο Ήλιος στις 21 και στις 23 αντίστοιχα. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται με τα οικονομικά σου τα οποία από τώρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται, αν και είναι πιθανά και κάποια έξοδα. Αυτή την περίοδο νιώθεις μετέωρος και είναι απαραίτητο να είσαι κοντά με ανθρώπους που νιώθεις άνετα και ζεστά. Και για τα οικονομικά σου θέματα που σε ανησυχούν εδώ και καιρό μην τρελαίνεσαι, με όλη αυτήν την κινητικότητα στον δεύτερο οίκο σου προβλέπονται θεαματικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος από εδώ και πέρα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου, είναι η δική σου περίοδος, ξεκάθαρα. Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 18 στο ζώδιό σου, το ίδιο και η Αφροδίτη από τις 21 και ο Ήλιος από τις 23. Αργότερα θα έρθει και ο Ερμής και μια νέα Σελήνη! Καταλαβαίνεις ότι είναι μια περίοδος ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων σε πολλούς τομείς. Και φυσικά καλό θα ήταν να ανακουφιστείς από το μπέρδεμα που έχεις πιθανόν βιώσει τον τελευταίο καιρό με μια σχέση σου. Αν πάντως υπάρχει ένα πρόβλημα στα ερωτικά σου, αυτό εντοπίζεται στην επικοινωνία. Και αντί να το δεις σαν πρόβλημα, δες το σαν αφορμή για να βρεις τρόπους να έρθετε πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος είναι πλέον ένας μήνας “εσωτερικός”, το ίδιο και ένα μεγάλο κομμάτι του Σεπτεμβρίου. Με την είσοδο του Άρη, της Αφροδίτης και του Ήλιου αυτή τη βδομάδα στον δωδέκατο οίκο σου, της διάθεσης και της ψυχολογικής σου κατάστασης, πολλά λύνονται, επέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας και αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις πολλές καταστάσεις. Έρχονται στην επιφάνεια κάποια σκέψεις και συναισθήματα που συνηθίζεις να αποφεύγεις. Το να πνίγεις πράγματα μέσα σου και να κάνεις πως δεν τα βλέπεις δεν σημαίνει ότι τα εξουδετερώνεις κιόλας. Κάνε μια συζήτηση μαζί τους, προφανώς αποτελούν ένα κομμάτι του εαυτού σου που παραμελείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος στο εξής (αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι του Σεπτεμβρίου) θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερα κοινωνικός. Αυτή τη βδομάδα ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις ομάδες και τους φίλους. Είναι πολύ πιθανό να έχεις καταλάβει ότι είσαι πολύ πιο ισχυρός όταν είσαι σύμμαχος, είτε σε μια σχέση είτε σε μία ομάδα. Το μήνυμα των ημερών είναι ότι αυτούς που αξίζουν πρέπει να τους κρατάμε δίπλα μας με κάθε τρόπο. Εκτός από το ότι γίνεσαι στο δεκαπλάσιο πιο παραγωγικός με τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω σου, συναισθηματικά νιώθεις περισσότερο πλήρης. Μην ξεχνάς όμως ότι οι σχέσεις θέλουν συντήρηση και ανανέωση και ποτέ δεν πρέπει να τις θεωρείς δεδομένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από αυτή τη βδομάδα και για ένα μεγάλο τμήμα του Σεπτεμβρίου ο σημαντικότερος τομέας με τις πιο πολλές και θετικές εξελίξεις θα είναι ο επαγγελματικός. Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρεθούν αυτές τις μέρες στον δέκατο οίκο σου και η συνάντησή τους αυτή στο ίδιο σημείο είναι εκπληκτική. Επίσης, η δουλειά σου γίνεται γνωστή, ή διακρίνεσαι για κάποιον λόγο σε αυτήν, ή ακόμη και ένας νέος σημαντικός πελάτης σου έρχεται από το πουθενά. Όπως και να έχει, εσύ καλά θα κάνεις να συνεχίσεις να είσαι ταγμένος στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό, από εκεί και πέρα όλα θα γίνουν μόνα τους. Σημαντική σημείωση: Δεν είσαι σωστός επαγγελματίας αν δεν προβλέπεις μέσα στο πρόγραμμά σου ξεκούραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος πλέον, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου, είναι πολύ σημαντική περίοδος για τον ένατο οίκο σου στον οποίο αρχίζει να γίνεται χαμός. Αυτή τη βδομάδα θα βρεθούν εκεί ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος και θέματα ταξιδιών, εξωτερικού, διεύρυνσης οριζόντων και αλλαγής τρόπου σκέψης (αλλά και σπουδών και εκδόσεων) θα είναι σε πρώτο πλάνο. Γενικά αυτή την περίοδο υπάρχουν προοπτικές για κάτι καινούριο, θα μπορούσε να είναι εργασιακό το ζήτημα για παράδειγμα, ή συναισθηματικό. Δεν έχει και τόσο σημασία, θα το καταλάβεις, από το πόσο θα λάμπει. Εδώ είναι που πρέπει να προσέξεις λίγο. Αν σου γίνει οποιαδήποτε πρόταση, σκέψου την ακόμη κι αν είσαι σίγουρος-η ότι θα δώσεις θετική απάντηση. Το θέμα είναι ότι πρέπει πριν πεις το οποιοδήποτε «ναι» να βάλεις και τους δικούς σου όρους από τώρα για να μην ψάχνεσαι αργότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από αυτήν τη βδομάδα και για ένα μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου, ο όγδοος οίκος σου θα είναι ο πιο σημαντικός και με τις πιο θετικές εξελίξεις. Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα συναντηθούν αυτές τις μέρες εκεί με αποτέλεσμα και να βελτιωθούν τα οικονομικά σου, αλλά και να νιώσεις κατά πάσα πιθανότητα οικειότητα σε μια σχέση. Σε περίπτωση που είσαι σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή προσδιορισμού μιας νέας επαγγελματικής ταυτότητας, είναι μια καλή ώρα τώρα. Επίσης, μπορείς να αναρωτηθείς τι θέλει να πει αυτό το βάρος που κουβαλάς τελευταία, σίγουρα κάτι σου λέει, αλλά μπορεί και να κάνεις ότι δεν το ακούς. Αν πάντως πρόκειται για μια σχέση, και πάλι καλό θα ήταν να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, και όχι, πιθανώς, να προσποιείσαι ότι δεν τρέχει τίποτα.

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις και ιδίως οι συνεργασίες και η συντροφικότητα είναι οι τομείς που θα έχουν πλέον όλο το υπόλοιπο του Αυγούστου, αλλά και τον Σεπτέμβριο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις πιο θετικές εξελίξεις. Κράτα τώρα μόνο ότι αυτή τη βδομάδα θα συναντηθούν στον έβδομο οίκο σου ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος, ενώ γίνονται κι άλλα την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο σημείο! Τα πράγματα όμως δεν μπορούν να μπαίνουν πάντα σε κουτάκια, χαλάρωσε και αντί να βάζεις τη φοβερή λογική σου να τσακώνεται με τη φοβερή ευελιξία σου, συμφιλίωσέ τες. Η ουσία και η αποτελεσματικότητα στις συνεργασίες βρίσκεται στην απλότητα, τη σαφήνεια, και τα λίγα λόγια.

Πηγή: e-zwdia.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More