Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το χαριστικό χτύπημα για την Μαρία! Μεγάλη θλίψη

Εξελίξεις Η Γη Της Ελιάς: Μπορεί η Αθηνά να ουρλιάζει για την αθωότητα της αλλά τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον της και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για αυτήν. Το ίδιο όμως ισχύει και για την μητέρα της. Η Αθηνά είδε τη ζωή της να διαλύεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Όπως ήταν αναμενόμενο η Μαρία δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ώσπου ένα ακόμα ‘χτύπημα’ της δίνει τη χαριστική βολή.

Εξελίξεις Η Γη Της Ελιάς: Το χαριστικό χτύπημα για την Μαρία! Μεγάλη θλίψη

Η Μαρία έχει δεχτεί τρομερή ψυχολογική πίεση, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η κόρη της βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Φυσικά υποστηρίζει μέχρι τέλους της αθωότητα της, φωνάζοντας ότι η Αθηνά δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντιγόνη πιέζει κι άλλο την Μαρία όσον αφορά την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής, φέρνοντας της σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Εσπευσμένα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την σώσουν. Το χαριστικό χτύπημα όμως θα έρθει από μια αποκάλυψη που θα βγει στο φως, μέσα στο επόμενα διάστημα. Ένα τραγικό μυστικό το οποίο θα αναστατώσει τόσο πολύ την Μαρία που η καρδιά της πλέον δεν θα αντέξει και θα την προδώσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.