ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 271-272

0 23

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 271-271

Επεισόδιο 271

Η Τατιάνα απορρίπτει την ιδέα της Χριστίνας να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να συλλάβουν τον Ορφέα κι έτσι η Χριστίνα προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του, καθρεφτίζει τον Λευτέρη ως βοηθό του. Ο Πέτρος φτάνει Ελλάδα κι απολαμβάνει την παρέα της Ελένης, ενώ ο Ορφέας καιροφυλαχτεί. Ο Θεοχάρης γυρίζει στο Λονδίνο, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη Βέρα είναι ψυχρή.

Στο Λονδίνο όμως φτάνει και η Αμαλία, ενώ ο Σέκερης δεν έχει ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τον παράτησε μόνο του στα Μετέωρα. Ο Παύλος στριμώχνει και τελικά πείθει την Μάρθα να ξαναπαντρευτούν. Ο Χάρης κανονίζει στον Σωκράτη ένα ραντεβού με μια δισκογραφική. Μια αμέριμνη βόλτα του Αλέξανδρου και της Άννας λήγει άδοξα όταν αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ η Μαργκώ περνά στην αντεπίθεση κι εκβιάζει ανοιχτά τον Θεοχάρη.

Επεισόδιο 272

Ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκώ προς την Άννα και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει» η Μαργκώ. Η Άννα που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει. Ειδοποιεί όμως την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκώ στη θέση της.

Παράλληλα τηλεφωνεί στον Τόνυ και του μιλά απαξιωτικά, ενώ ο Αλέξανδρος την παρακαλά να αφήσει πίσω της όλους αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους, μιας και δεν μπορούν να την βλάψουν πια.

Η Μίνα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της οικογένειας Μελά. Ο Αλέξανδρος αναγκάζεται να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την Άννα και την υπόλοιπη παρέα στα Μετέωρα, ενώ την ίδια ώρα μια ύποπτη ληστεία τον βάζει εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων. Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ πως η ζωή τους θα γίνει άνω κάτω για μια ακόμη φορά..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

257 ΕΔΩ

258 ΕΔΩ

259 ΕΔΩ

260 ΕΔΩ

261-262 ΕΔΩ

263-264 ΕΔΩ

265-266 ΕΔΩ

267-268 ΕΔΩ

269-270 ΕΔΩ

Για όλα τα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ  δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.