Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το μοιραίο λάθος της Βασιλικής που θα φανερώσει την εγκυμοσύνη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική και ο Στάθης θα έχουν μία έντονη συζήτηση, στην γη της ελιάς. Πατέρας και κόρη θα έρθουν πολύ κοντά, παρά τα τελευταία γεγονότα με την Αρετή. Η Βασιλική δείχνει περίεργα τον τελευταίο καιρό, με τις μεταπτώσεις στην ψυχολογία της να είναι πολλές.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το μοιραίο λάθος της Βασιλικής που θα φανερώσει την εγκυμοσύνη

Η Αρετή είναι σίγουρη πως η κόρη της βλέπει κάποιον. Αυτό που δε γνωρίζουν, είναι πως η Βασιλική είναι έγκυος και -μάλιστα- στο παιδί του Στεφανέα! Η νεαρή ηρωίδα, μη μπορώντας να το κρατήσει άλλο μέσα της, πηγαίνει στην Μυρτάλη και της ανοίγει την καρδιά της.

Της αποκαλύπτει πως είναι έγκυος, πως είναι ερωτευμένη με τον Φίλιππο και πως σχεδιάζουν να φύγουν μαζί στην Αθήνα. Η Μυρτάλη παγώνει. Δέχεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό, ζητώντας από την Βασιλική να προσέχει…’

Ο Στάθης βλέπει την κόρη του να ταλαιπωρείται. Την βλέπει να αισθάνεται άσχημα, να έχει αδιαθεσίες, να είναι σκεπτική. Θα της ζητήσει να μιλήσουν οι δυο τους, πιέζοντάς την να του πει την αλήθεια.

Η Βασιλική θα φτάσει πολύ κοντά στο να πει τα πάντα στον πατέρα της, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης θα την πάρει αγκαλιά, θα την προσεγγίσει με τρόπο γλυκό. Η Βασιλική δε θα μιλήσει, ένα λάθος της, όμως, θα την φέρει αντιμέτωπη με τους γονείς της.

Μία απροσεξία της μπροστά στον Στάθη και την Αρετή αρκεί για να καταλάβουν οι γονείς της πως κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Ποια θα είναι η αντίδραση της Αρετής; Πώς θα κρύψει την εγκυμοσύνη της η Βασιλική;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.