Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το μεγάλο παρασκήνιο που άναψε φωτιές μεταξύ Ατζούν, Κουτσόπουλου και Πετρετζίκη!

Ατζούν Ιλίτζαλι, Κουτσόπουλος Λεωνίδας, και Άκης Πετρετζίκης θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τον χάρτη των μαγειρικών ριάλιτι. Αλλά στην ζωή δεν πάνε όλα όπως τα θέλουμε Ατζούν.

Όπως όλοι γνωρίζουμε για το MasterChef η πρώτη του χρονιά ήταν στο MEGA, με μεγάλο νικητή τον αγαπημένο του τηλεοπτικού κοινού Άκη Πετρετζίκη. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κουτσόπουλος είναι ο πιο αγαπημένος κριτής του διαγωνισμού. (Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ψηφοφορίες που έχουν γίνει)

Ο Βασιλιάς των ριάλιτι και οι αδυναμίες του

Επίσης σίγουρα ξέρουμε τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι από το επιτυχημένο survivor.  Είναι ο “Βασιλιάς” των ριάλιτι, της Τουρκίας, κολλητός του Ερντογάν και με δεκάδες ριάλιτι ανά τον πλανήτη.

Μανία με το TOP CHEF

Αλλά επισης είναι γνωστό η τρέλα που έχει τελευταία για να μπει στον χώρο των ριάλιτι μαγειρικής με δική του παραγωγή στον ΣΚΑΙ. Το ανακοίνωσε και μιλάμε για το ριάλιτι TOP CHEF που εξαιτίας του κόπηκε ο αγρότης που έμεινε μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο.

masterchef spoiler

Η μεγάλη πρόταση και η χυλόπιτα

Ο Τούρκος παραγωγός τάραξε τα νερά πριν λίγες εβδομάδες.  Είχε κάνει μια τρελή πρόταση για κλειστό συμβόλαιο στους Σ. Κοντιζά, Π. Ιωαννίδη και Λ. Κουτσόπουλο για νέο ριάλιτι μαγειρικής στον ΣΚΑΪ, με 1.000.000 ευρώ στον καθένα.

Αλλά τελικά οι τρεις κριτές έστειλαν την απάντηση τους και το δικό τους μήνυμα στον Ατζούν. Απάντησαν αρνητικά και έκλεισαν το μεγάλο αυτό θέμα. Μάλιστα όπως λέγεται στην απάντηση τους ειπώθηκε ότι η συνεργασία τους με το ΣΤΑΡ χαρακτηρίζεται ιερή.

Ο Κουτσόπουλος πιο κοντά στην πρόταση?

Αυτό που λέγεται στην πιάτσα είναι ότι ο Κουτσόπουλος ήταν ο πιο θετικός από τους τρεις κριτές στην πρόταση του Ατζούν. ΄Ετσι εξηγούνται και τα “μουτράκια” του Θείου στις τελευταίες ημέρες του διαγωνισμού. Για όσους θυμούνται είχε γίνει μεγάλο θέμα για την στάση του Κουτσόπουλου που έμοιαζε ξένο σώμα με τους άλλους δύο κριτές.

Τελικά χωρίς να ξέρουμε ακόμα τι παίχτηκε μεταξύ των τριών κριτών εμφανίστηκαν μπλοκ στην αρνητική τους απάντηση.

ακης πετρετζικης masterchef sports365.gr

Ήθελε με τρέλα τον Άκη

Αλλά ο Τούρκος το συνέχισε και πλησίασε τον Άκη Πετρετζίκη με μια ΤΡΕΛΗ πρόταση. Φυσικά για να μπει ως τοπ κριτής στο TOP CHEF. Αλλά ο Άκης Πετρετζίκης του απάντησε ότι πρώτον έχει συμβόλαιο με τον ALPHA και δεύτερον δεν θέλει να εμπλακεί με ριάλιτι. Ο Ατζούν επανήλθε με πρόταση για δική του εκπομπή μαγειρικής, αλλά και πάλι η απάντηση του αγαπημένου Έλληνα σεφ ήταν αρνητική.

Το MasterChef και οι άλλοι;

Σε αναμονή για να δούμε και τους κριτές του TOP CHEF αφού πρόσφατα το ριάλιτι του ΑΝΤ1 Game Of Chefs παρουσίασε τους δικούς του κριτές.

Περιμένουμε να πάρουν φωτιά οι κουζίνες την νέα τηλεοπτική σεζόν και περιμένουμε να δούμε αν τα δύο νέα ριάλιτι θα βαδίσουν στον επιτυχημένο δρόμο του Masterchef. Αν και και τα δύο νέα ριάλιτι θα κοντραριστούν μεταξύ τους, αφού δεν τόλμησαν να πάνε απέναντι από το MasterChef.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.