Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Στις Άγριες Μέλισσες, μια απρόσμενη κίνηση θα κάνει ο Δούκας στα επόμενα επεισόδια, που ούτε ο ίδιος δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα έκανε! Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου, προκειμένου να τιμωρήσει τον Βόσκαρη, αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ελένη Σταμίρη!

Άγριες Μέλισσες: Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη

Κι ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο αρχίζουν να χάνουν τις ελπίδες τους με την έκβαση της δίκης, καθώς ο λόγος του Βόσκαρη είναι ενάντια στον δικό της, ο Σαράφης τους ανακοινώνει ένα πρόσωπο-έκπληξη που θα καταθέσει και αναπτερώνει το ηθικό τους. «Ο Βόσκαρης κάλεσε τη Μυρσίνη Σεβαστού να καταθέσει», λέει και η Ελένη αντιδρά: «Και τι θα πει; Οτι εκείνη έβαλε να μου τα κάνει όλα αυτά;».

Τότε ο Σαράφης της απαντάει: «Θα την κατηγορήσουμε ανοιχτά πως εκείνη έβαλε τον Βόσκαρη να σε βασανίζει! Θα επικαλεστούμε και την εμφάνισή της στις φυλακές, τη φιλία του Βόσκαρη με τον Σέργιο και θα αναφέρουμε πως κάποτε ήταν επιστάτης στους Σεβαστούς». Ο Λάμπρος δείχνει να αναθαρρύνει: «Ελένη, καλά τα λέει ο Μιχάλης! Πόσο ακόμα θα τη γλιτώνουν;» – Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας.

Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. «Μυρσίνη, γιατί σε καλούν στη δίκη του Βόσκαρη και της Ελένης; Τι δουλειά έχεις εσύ με όλα αυτά;», τη ρωτάει η Ανέτ και εκείνη αμέσως δικαιολογείται:

Άγριες Μέλισσες: Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη

«Είναι μια παρεξήγηση, Ανέτ μου! Τι δουλειά να έχω εγώ με αυτόν τον Βόσκαρη και τη φόνισσα; Θα πάω να δω τι θέλουν και θα επιστρέψω σύντομα». Κανείς όμως δεν την πιστεύει και όλοι είναι σίγουροι πως κάπου έχει βάλει το χεράκι της σε αυτή την ιστορία. Ο Δούκας, μετά από αυτό, αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτή την υπόθεση.

Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή αφού εκείνος απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη ζητώντας τους να τον βοηθήσουν: «Αν καώ, θα σας πάρω μαζί μου! Θα πω όλη την αλήθεια και για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη και για την εντολή να σκοτώσω την Ελένη από τη Μυρσίνη», τους απειλεί. Ο Δούκας αντιδράει: «Δεν περνάνε οι απειλές σου, Βόσκαρη! Κανείς δεν θα σε πιστέψει». «Οταν βάζω έναν στόχο τον πετυχαίνω και το ίδιο θα κάνω αν θελήσω να σας κάψω».

Η Μυρσίνη δεν έχει παρά να πάει να καταθέσει και φυσικά δηλώνει σε όλα αθώα και πως δεν είχε ιδέα για τη σχέση που είχαν Βόσκαρης και Ελένη! Παράλληλα, ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα. Αυτή τη φορά όμως αποφασίζει να βοηθήσει τον πεθερό του! Την ίδια στιγμή ο Δούκας συναντάει τον Μάνο προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο Σέργιος Σεβαστός πήρε τον Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο…

Flashback στο 1920 – Το έγκλημα & η άδικη τιμωρία!

Ηταν το 1920 όταν η μητέρα του Μάνου, η Ελένη, μαζί με τον άντρα της δούλευαν για τον Σέργιο Σεβαστό, τον πατέρα του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Το φλερτ ανάμεσα στον Σέργιο και την Ελένη δεν αργεί να ξεκινήσει και σύντομα οι δυο τους κανονίζουν κρυφά ραντεβού και ερωτικές συνευρέσεις! Σε μία από αυτές η Ελένη μένει έγκυος από το αφεντικό της!

Ο Σέργιος Σεβαστός το μαθαίνει και δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να έχει ένα νόθο παιδί, ενώ την αλήθεια μαθαίνει και ο άντρας της άτυχης γυναίκας, που άρχισε να απειλεί τον Σεβαστό πως θα τον καταστρέψει! Τότε ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου τον σκοτώνει και ρίχνει την ευθύνη στην Ελένη! Η άτυχη γυναίκα μπαίνει στη φυλακή άδικα για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ (ενώ αρκετά χρόνια αργότερα βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, του Μάνου Βόσκαρη)!

Άγριες Μέλισσες: Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη

Μετά τη φυλάκιση της Ελένης, στη μία και μοναδική συνάντησή της με τον Σέργιο, η άτυχη γυναίκα τον παρακάλεσε να προστατεύσει το παιδί της και να προσπαθήσει να του κάνει εύκολη τη ζωή του! Υπόσχεση που κράτησε και ακόμα και στις απορίες του Δούκα γιατί ο πατέρας του κρατάει αυτόν τον «αλήτη», εκείνος του απαντούσε: «Εχω την ευθύνη του γιατί του έκανα μεγάλο κακό και πρέπει να του το ξεπληρώσω». Απίστευτο!

Πίσω στο σήμερα, ο Δούκας και ο Βόσκαρης καταλαβαίνουν τελικά ότι είναι αδέλφια! Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου όμως δεν θέλει σε καμία περίπτωση το όνομα της οικογένειάς του να συνδεθεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ από την άλλη ο πρώην διευθυντής των φυλακών βρίσκει τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει όσα του ανήκουν… ως Σεβαστός! Ομως, ο Δούκας δεν πρόκειται να το επιτρέψει ποτέ να συμβεί αυτό και θέλει πάση θυσία να τον τιμωρήσει! Ετσι αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του και κάνει μια κίνηση που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα την έκανε ποτέ: να βοηθήσει την Ελένη να δικαιωθεί και να τον κλείσει στη φυλακή!

Άγριες Μέλισσες: Το μέρος του Βόσκαρη παίρνει η Μυρσίνη

Εντελώς απρόσμενα, ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη και αυτό δεν είναι άλλο από την εμφάνιση της κοπέλας που τον είχε καταγγείλει για βιασμό στο κτήμα των Σεβαστών! Η κατάθεσή της, αν και έχει παραγραφεί, θα είναι καθοριστική για την πορεία της δίκης καθώς η θέση του Μάνου δείχνει να δυσχεραίνεται, ενώ η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της δικαιοσύνης.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.