Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το επόμενο θύμα Κωνσταντίνου και Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: To δίδυμο Κωνσταντίνος – Δημήτρης και οι νέες τους βρωμοδουλειές θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» του MEGA.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το επόμενο θύμα Κωνσταντίνου και Δημήτρη

O Κωνσταντίνος που έχει αποδείξει πόσο άπληστος είναι, προσπαθεί και πάλι σε συνεργασία με το τσιράκι του τον Δημήτρη να βάλει χέρι στη περιουσία ενός ακόμη υποψήφιου θύματος τους. Πρόκειται για έναν πολύ ηλικιωμένο κύριο με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει τρία ακίνητα στη Σπάρτη, τα οποία φυσικά έχει βάλει στο μάτι ο Κωνσταντίνος επιδιώκοντας με τη γνώριμη τακτική του να τα αποκτήσει.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης κανονίζουν ένα ακόμα σχέδιο στη σειρά «Η γη της ελιάς». Έτσι ο Κωνσταντίνος ενημερώνει το Δημήτρη για τη συγκεκριμένη περίπτωση και του ζητεί να κινηθεί με τη δέουσα προσοχή. Του ζητά να βάλει δίπλα στο γέρο για να τον φροντίζει την κατάλληλη κοπέλα τονίζοντας του χαρακτηριστικά τα εξής. «Δημήτρη δεν πρέπει να τον τελειώσουμε αμέσως. Πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγο και τη κατάλληλη στιγμή να δράσουμε. Θα φροντίσει η κοπέλα να της γράψει τα ακίνητα που έχει στο όνομα του και εν συνεχεία θα προχωρήσουμε. Πρόσεξε αν το ξεκάνουμε αμέσως θα μας καταλάβουν».

Ο Δημήτρης από τη πλευρά του τον καθησυχάζει λέγοντας του ότι έχει αποδείξει μέχρι σήμερα τις ικανότητες του και προχωρεί ακάθεκτος στο σχέδιο τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.