Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το αύριο μας ανήκει: Οι ηθοποιοί άφησαν την σειρά και πήγαν στο survivor

Καθημερινή σειρά στο Mega TV. Όνομα; Το αύριο μας ανήκει. Η σειρά  είναι βασισμένη στο «Demain nous appartient» και έχει να κάνει με την καθημερινότητα τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Ένα ερωτικό, αστυνομικό δράμα έρχεται καθημερινά από το Mega.

Το αύριο μας ανήκει με όλα τα νέα επεισόδια και τις εξελίξεις της σειράς

Ο κορονοϊός «χτύπησε» τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την καθημερινή σειρά του Mega, Το αύριο μας ανήκει. Από πηγή κοντά στην παραγωγή μάθαμε ότι  πέντε από τους συντελεστές του σίριαλ είναι θετικοί στον COVID. Το γεγονός αυτό δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, και στον αριθμό των ολοκληρωμένων επεισοδίων.

Καθημερινά στις 18:40 θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς.

Οι ηθοποιοί άφησαν την σειρά και πήγαν στο survivor

Ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Λάγκος, απαντά στις φήμες για το αν “κόβεται” η σειρά το «Το αύριο μάς ανήκει». Τι αναφέρει για τους ηθοποιούς που επέλεξαν να αφήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να συμμετάσχουν στο «Survivor».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.