Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το αφεντικό κάνει δύσκολη την ζωή του Κωνσταντίνου!

Επεισόδια Η Γη Της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα κληθεί να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ο Γιώργος Ζώης. Ένας νέος άνδρας, σκοτεινός και με έναν ιδιαίτερο ρόλο που όπως όλα δείχνουν θα μισήσει το τηλεοπτικό κοινό έρχεται, με σκοπό να αναστατώσει τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών και ειδικά του Κωνσταντίνου. Ο λόγος για το ”Αφεντικό” του οποίου το όνομα του ρόλου δεν είναι ακόμα γνωστό.

Επεισόδια Η Γη Της Ελιάς: Το αφεντικό κάνει δύσκολη την ζωή του Κωνσταντίνου!

Ο συγκεκριμένος ρόλος θα συνδέεται άμεσα με τον Κωνσταντίνο και τον Δημοσθένη. Οι βρώμικες δουλειές θα συνεχιστούν και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ενώ ο υπόκοσμος κι η μαφία μεγαλώνουν. Ο Γιώργος Ζώης θα είναι το αφεντικό του κλαμπ. Είναι ένας άντρας γοητευτικός, αλλά και αυστηρός. Ξέρει πώς να φερθεί στις κοπέλες του κλαμπ, πότε να δείξει την αγάπη του και πότε τον θυμό του. Οι κοπέλες τον τρέμουν και σπάνια του φέρνουν αντίρρηση.

Στην ιεραρχία βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο, αφού το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο, όμως, δεν έχει γνωρίσει ακόμα. Ο Κωνσταντίνος τον προσεγγίζει για να αναλάβει τον ρόλο του Δημήτρη, αλλά οι δυο τους δεν θα έχουν και τόσο καλές σχέσεις όπως θα δούμε. Ο συγκεκριμένος άνδρας θα κοντραριστεί αρκετές φορές με τον Κωνσταντίνο στην σειρά, και αυτή τους η κόντρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες ανατροπές και εξελίξεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.