Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Το «έπνιξαν το κουνέλι» και τα “σούργελα” καταδίκασαν τον αφέντη! (Vid)

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι παίζει στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Οι παίχτες  για 12 εβδομάδες ακόμα, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όχι και όλου του κοινού που περιμέναμε. Αφού παραμένουν τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Με όλα αυτά που γίνονται πως να κάνουν χωριό μεταξύ τους;

Τελικά έχουμε τους μεν και τους δε.

Αλλά να μοιράζουν το βραβείο λες και είναι νικητές από τώρα;

Η κλίκα από την μία που έχει γίνει μπλοκ και αποφάσισαν να έχουν το δικό τους δωμάτιο. Οπότε και οι άλλοι πάνε στο άλλο.

Την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη πραγματικά ήταν μια πραγματική ζάλη να προσπαθήσει κάποιος να παρακολουθήσει τους Στιβ, Σύλια, Μαίρη, Ισίδωρο και ολίγη από Κώστα και Σοφία.

Ευτυχώς που ο Νίκος κατάλαβε που πηγαίνει η κατάσταση και προσπαθεί να βάλει στοπ στις “περίεργες’ συμπεριφορές που βλέπει. Γιατί ο Στέφανος την έκανε με ελαφρά και ηρέμισε, αλλά αυτός που είναι μέσα πρέπει να κάνει κάτι.

Η Σοφία πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον του Στηβ, και αυτός που πραγματικά με την συμπεριφορά του μας ξεπερνάει είναι ο Κρητικός. Τόσες προσβολές από τον “κολλητο” του και είναι το πιστό σκυλάκι του.

Αυτή που έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά είναι η Σαμάνθα. Μπήκε στην “Βασιλική” οικογένεια και τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα;

Οι νιόπαντροι στα σχοινιά. Από ζευγάρι, μεγάλοι εχθροί. Αλλά έχουμε και μια απορία. Ο Νικόλας μας παρουσιάστηκε ως μέγας δολοπλόκος, και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Όλη μέρα κοιμάται.

Στην ψηφοφορία είδαμε να γίνονται ανατροπές. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο τα σκηνικά της χθεσινής ημέρας που σε αρκετούς παίχτες άλλαξαν την απόφαση που είχαν για τους υποψήφιους.

Μεγάλος χαμένος ο Στηβ και μπράβο του, και κερδισμένη η Μαίρη που την σκαπούλαρε, αφού μπήκε η Ευδοκία στο ταμπλό.

Ευδοκία – Σοφία – Μιλάτος

Ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος.

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Αλλά η χθεσινή ημέρα είχε και τις ροζ στιγμές της. Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα το “έπνιξαν το κουνέλι” τελικά, όπως σας το είχαμε δώσει εδώ.

Πως σχολίασαν το χθεσινό επεισόδιο;

Η «Super Katerina» σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο!

Πέτσας και Ανχελίτα σε… ερωτικές περιπτύξεις, ο τσακωμός της Μαίρης με τον Στηβ, που την έκανε “κομμάτια” η «συγγνώμη» και η παραβίαση κανόνα από τους Στηβ και Παναγιώτη!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...