Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Το έμαθε και αναζητούσε αποδείξεις»: Το μυστικό της κάμερας ασφαλείας που έψαχνε τη μέρα της δολοφονίας της η Καρολάιν

Η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει… Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, με τους γονείς της άτυχης Καρολάιν, να φέρονται πως απορρίπτουν το σενάριο της εξωσυζυγικής σχέσης του πιλότου και τις αντιδράσεις της Καρολάιν, ως την αιτία της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας από τον σύζυγο της.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή έδωσε μάχη για να ανακτήσει το υλικό που υπήρχε στην κάμερα ασφαλείας την οποία κατέστρεψε ο πιλότος μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι αρχές βρήκαν την κάρτα που είχε πετάξει ο Αναγνωστόπουλος στο βόθρο και την έστειλαν στην Κίνα, στην μητρική εταιρία, προκειμένου να γίνει μια τελευταία προσπάθεια επαναφοράς του υλικού. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Η ανάκτηση του υλικού δεν μπορεί να γίνει.

Γιατί όμως οι έμπειροι αστυνομικοί ρίχνουν τόσο μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί εκεί μάλλον κρύβεται η λύση του μυστηρίου για το κίνητρο του φονιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν υπάρχουν πληροφορίες ότι την ημέρα της δολοφονίας της η άτυχη κοπέλα είχε προσπαθήσει δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού.

Φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, ρίχνει φως στη σκοτεινή υπόθεση: «Ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει; Οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Σημειώνεται πάντως ό,τι σύμφωνα με τους ειδικούς κινέζικης εταιρείας, δεν είναι εφικτό να γίνει ανάκτηση του υλικού από την κάρτα μνήμης και να υπάρξουν εικόνες που είχαν καταγραφεί από τις κάμερα ασφαλείας.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.