Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τι τρέχει με Αθηνά και Ιάκωβο! Θα τον ακολουθήσει τελικά;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η σχέση της με τον Ιάκωβο προχωρά. Είναι πλέον ζευγάρι αλλά προσπαθούν να μη προκαλούν με τη στάση τους τα μάτια του κόσμου. Σε μεγάλο δίλημμα που αφορά τον Ιάκωβο θα βρεθεί η Αθηνά στη συνέχεια της σειράς. Γνωρίζουν και οι δύο τις λεπτές ισορροπίες της σχέσης τους και δεν θέλουν να δίνουν το παραμικρό δικαίωμα στους γύρω τους για να μη τους πιάνουν στο στόμα τους.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τι τρέχει με Αθηνά και Ιάκωβο! Θα τον ακολουθήσει τελικά;

Η Αθηνά από την άλλη στο πρόσωπο του Ιάκωβου έχει βρει το στήριγμα της. Από τη στιγμή που έχασε τον Ιπποκράτη δεν είχε κανέναν να της σταθεί και να τη βοηθήσει στα προβλήματα που βρέθηκαν μπροστά της. Μόνο ο Ιάκωβος κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη της Αθηνάς, δείχνοντας της το σεβασμό και την αγάπη του. Και στη πρώτη δύσκολη στιγμή της Αθηνάς όπως αυτή με τον εκβιασμό που δέχτηκε από τη μητέρα του Δημήτρη, ο Ιάκωβος ήταν εκεί. Έβαλε πλάτη και αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Όμως από δω και πέρα η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα. Ποιο είναι αυτό; Το νέο ελαιοτριβείο του αγαπημένου της. Θα στηρίξει το νέο εγχείρημα του Ιάκωβου; Κι αν ναι τι θα κάνει με το ποσοστό που έχει στο ελαιοτριβείο του Ισίδωρου; Θα μπορεί να το παίζει σε δύο ταμπλό ή ο Ισίδωρος θα την καλέσει να αναλάβει τις ευθύνες της και να του πουλήσει το μερίδιο της; Ίδωμεν.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.