Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/4/2020)

8

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/4/2020):

Κριός

Παρόλο που συνεχίζονται οι δυσκολίες στην καριέρα σου, μπορείς σήμερα να νιώσεις λίγο καλύτερα και να προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη, με τον Δία να συνυπάρχει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να σχηματίζουν αρμονική όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο. Σχέσεις με πελάτες και γενικά η επικοινωνία με τους γύρω σου ενδέχεται να δοκιμάσει τα νεύρα σου, με τον Άρη και τον Κρόνο να συναντιούνται στον Υδροχόο και να σχηματίζουν δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Ταύρος

Ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σου σε αποσυντονίζουν και σε σοκάρουν, με τον Άρη να συνυπάρχει με τον Κρόνο στον Υδροχόο και να κοντράρονται με τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία, με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε αρμονική όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο.

Δίδυμοι

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε νομικά ζητήματα και σήμερα, με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Υδροχόο σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλλει, αλλά προσπάθησε, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, να εναρμονίζεται με τον Άρη και τον Κρόνο, να διατηρήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, για να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Καρκίνος

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο σήμερα, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να εναρμονίζονται με τη Σελήνη, προσπάθησε να βρεις σωστές λύσεις που θα σε βγάλουν από τα προβλήματα.

Λέων

Οι σχέσεις σου αυτές τις ημέρες ενδέχεται να περιέχουν ένταση, με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Υδροχόο να συγκρούονται με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να εναρμονίζονται με τη Σελήνη από την Παρθένο, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το εσωτερικό σου δυναμικό για να ξεπεράσεις τις όποιες κακοτοπιές.

Παρθένος

Δώσε προσοχή σε θέματα εργασιακά σήμερα, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε σύγκρουση με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η Σελήνη από το ζώδιό σου εναρμονίζεται με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε χρησιμοποίησε το ένστικτό σου για να αποφύγεις δύσκολες καταστάσεις. Μην υποπέσεις όμως σε παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά, με τη Σελήνη σε όψη αντίθεσης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Ζυγός

Η σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο ενδέχεται να κλονιστεί, με τη δύσκολη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο να συγκρούεται με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο και τον Άρη, προσπάθησε να λύσεις, με σωστή επικοινωνία, οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν.

Σκορπιός

Η οικογενειακή σου γαλήνη ενδέχεται να δεχθεί πλήγματα και σήμερα, με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Υδροχόο σε σύγκρουση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Προσπάθησε, με τη βοήθεια της Σελήνης από την Παρθένο, που εναρμονίζεται με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, να μην επηρεαστείς συναισθηματικά. Με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Ερμή από τους Ιχθύες, σε αντίθεση με τη Σελήνη, μην επιτρέψεις σε τρίτους και σε λόγια να μπερδευτούν στην εξίσωση.

Τοξότης

Οι μετακινήσεις δεν ευνοούνται σήμερα, καθώς ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα, με τον Ουρανό από τον Ταύρο να συγκρούεται με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Υδροχόο. Προσπάθησε, με την αρμονική όψη της Σελήνης από την Παρθένο με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, να ξεχάσεις τα όποια προβλήματα με το να ασχοληθείς με την καριέρα σου.

Αιγόκερως

Ο Άρης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σε αγχώνουν και σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Προσπάθησε, με τη βοήθεια της Σελήνης από την Παρθένο σε όψη αρμονίας με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, να δώσεις τις ενέσεις αυτοεκτίμησης που σήμερα χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Με τη δύσκολη σύνοδο του Κρόνου και του Άρη από το ζώδιό σου σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, η ημέρα ενδέχεται να έχει αρκετό άγχος και συγκρούσεις σε πολλές πτυχές της ζωής σου. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να εναρμονίζονται με τη Σελήνη, χρειάζεται να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις εμμονές.

Ιχθείς

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου δημιουργεί εκνευρισμό και μια τάση να θες να ξεσπάσεις για να αποφορτιστείς. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε αρμονική όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο, επικοινώνησε με τη σχέση σου ή με αγαπητούς φίλους για να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη φάση.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.