Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/3/2019)

6

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Κριοί σήμερα θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ψάξετε να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε μια οφειλή που μπορεί να έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) με ποιο ευνοϊκούς όρους. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να νιώσετε αγωνία και νευρικότητα.

Ταύρος

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης ,απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να πείτε τόσο στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό, ο οποίος θα είναι τα επόμενα χρόνια μόνιμος κάτοικος σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα και συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν.

Δίδυμοι

Αν κάποιος σας ρώταγε, τι είναι αυτό που δεν αντέχετε, η απάντηση σας θα ήταν, την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας δίνει χαρά. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας αναστατώσει, καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια το άγχος και ορισμένα απωθημένα, που έχουν σχέση με τα επαγγελματικό σας μέλλον. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτό θα κρατήσει λίγο.

Καρκίνος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο λέει για εσάς τους Καρκίνους ότι, η σημερινή ημέρα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ευχάριστη. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια μέρα όπου θα περάσετε καλά και θα διασκεδάσετε, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μείνετε σπίτι. Από την άλλη πλευρά όμως, και εξαιτίας της αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από σοβαρά θέματα.

Λέων

Με το χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε τόσο με την τακτοποίηση και την διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας, όσο και με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με ένα γυναικείο μέλος της οικογένειας σας, και, εξαιτίας της επιρροής της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα χρειαστούν από πλευράς σας λεπτοί χειρισμοί για να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, η λέξη που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, γι’ αυτό αν και ακόμα διανύουμε περίοδο με ανάδρομο Ερμή, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους ότι , μόνο η δική σας Κοσμοθεωρία είναι σωστή.

Ζυγός

Είστε από τους ανθρώπους που απεχθάνεστε τις εντάσεις, γι’ αυτό και πολλές φορές βάζετε στην άκρη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την κρυμμένη σας αυτοπεποίθηση και θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε με ζήλο, ότι θεωρείτε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Προσοχή όμως, γιατί εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ξεπεράσετε κάποια λεπτά όρια.

Σκορπιός

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή σήμερα θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο λαμπερούς, με αποτέλεσμα όπου και αν πάτε ότι και να κάνετε να βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, παράλληλα όμως, θα σας κάνει να λειτουργήσετε και λίγο ως Κριοί, δηλαδή, να γίνετε βιαστικοί και ανυπόμονοι.  Αυτό ειδικά θα πρέπει να προσέξετε, γιατί εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να είστε απότομοι απέναντι στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι εσείς οι Τοξότες σήμερα πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να ξεκουράζεστε και να δίνετε στον εαυτό σας τον χρόνο να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες του. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μείνετε άπραγοι, απλά, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Από την άλλη πλευρά, και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να υπάρξουν μερικές στιγμές έντασης στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια μέρα που θα περάσετε όμορφα. Η πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας γεμίσει χαρά, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις με άλλα άτομα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό ο ενθουσιασμός σας να σας παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις.

Υδροχόος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι εσείς οι Υδροχόοι σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν η πορεία της καριέρας σας ,σας ικανοποιεί. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, να σας ωθήσει να δείξετε την δυσαρέσκεια σας, τόσο στους συνεργάτες όσο και στους προϊσταμένους σας, και να βλάψει την εικόνα σας, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες.
Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να βάλετε τάξη στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, τις οποίες συνεχώς αναβάλλετε. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να κάνετε λεπτούς χειρισμούς, γιατί εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…
loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.