peiraxtiri.gr
Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/8/2020)

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/8/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/8/2020), συναισθηματικά φορτισμένοι σήμερα, θα δείτε ανθρώπους να αλλάζουν τη στάση τους απέναντί σας και αυτό εκτός από τις ανασφάλειες που θα σας δημιουργήσει γιατί τους θεωρείτε σημαντικούς για τη ζωή σας, στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή, θα νιώθετε την ανάγκη να αντιδράσετε με ένταση. Αυτό όμως ίσως και να χειροτερέψει τα πράγματα, αφού ήδη έχετε κατηγορηθεί για την έκρυθμη συμπεριφορά σας. Μπορεί αρκετά συχνά να έχετε δίκιο, όμως ο τρόπο που το ζητάτε είναι τέτοιος, που σε μερικές των περιπτώσεων, προσβάλλει τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας. Σκεφτείτε το λοιπόν.

Ταύρος

Ότι και αν σας τύχει, έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε μερικά πράγματα. Είτε τα εξιδανικεύετε, νομίζοντας τα πολύ καλά, είτε τα υποτιμάτε και δεν ασχολείστε μαζί τους. Η υπερβολή που τα εισπράττετε, κάνει τη σκέψη σας να αντιλαμβάνεται τα θέματα με υπερβολή, τέτοια, που ανάλογα αντιδράτε. Η συμπεριφορά σας τις τελευταίες ημέρες, διέπεται από αμετροέπεια και να ξέρετε, ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, οικογενειακό ή επαγγελματικό, έχουν κουραστεί. Πριν τους απομακρύνετε από κοντά σας, για αρχή ρίξτε τον τόνο της φωνής σας και αφήστε τους χώρο για να πουν κι αυτοί την άποψή τους.

Δίδυμοι

Μία έκτακτη ζημιά στο σπίτι και στον οικιακό εξοπλισμό, μία βοήθεια που θα χρειαστείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, ίσως να σας βάλει στη διαδικασία, θέλοντας να ξεμπερδεύετε γρηγορότερα, να πιέσετε κάποιους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν. Πιθανόν αυτό να το κάνετε ανυπόμονα ή επιτακτικά, κάτι που μάλλον και να θέλουν να σας βοηθήσουν από τη συμπεριφορά σας, μάλλον δε θα σας δείξουν ιδιαίτερη προθυμία. Πριν να τα βάλετε λοιπόν με όλους και με όλα, προσπαθήστε για αρχή να δείτε μήπως μπορείτε να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα, η ζητήστε το με το χαμόγελό σας.

Καρκίνος

Εάν πραγματικά θέλετε να καταφέρετε ακόμα και το πιο τρελό σας όνειρο, θα πρέπει να φανείτε πολύ έντεχνοι στη συμπεριφορά σας, να είστε διαλλακτικοί και διπλωμάτες, αφού με τη διαίσθηση που έχετε τονισμένη την εποχή αυτή, θα μπορέσετε να αφουγκραστείτε την ατμόσφαιρα που επικρατεί και να βρείτε τα λόγια για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Άλλωστε το ευγενικό σας παρουσιαστικό, σίγουρα εμπνέει εμπιστοσύνη. Έτσι εάν επιθυμείτε να βρείτε έναν άλλο εργασιακό χώρο ή να προωθήσετε τις ιδέες σας, τώρα που θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, να τις εκμεταλλευτείτε με σοφία.

Λέων

Στη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω αφηρημένοι σήμερα αγαπητοί φίλοι. Για το λόγο αυτό, προσέχετε το πως οδηγείτε, την οδική συμπεριφορά σας γενικότερα, το πως χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα ή συσκευές που χρειάζεται προσοχή η χρήση τους. Δεν αποκλείεται να σας συμβούν μικρά ατυχήματα, που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Κατά τα άλλα, με όλα όσα σκέφτεστε καθημερινά, ίσως κάποιες στιγμές να αισθανθείτε ένα αφόρητο εκνευρισμό και να μιλήσετε άτεχνα, σε ανθρώπους που κανονικά θα έπρεπε να προσέχετε το τι τους λέτε αλλά και το πως εκφράζεστε.

Παρθένος

Με διάθεση να ξεφύγετε από όλα αυτά που απαιτεί από εσάς η καθημερινότητα, θα θέλετε να βγείτε να ξεδώσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σήμερα. Η ανάγκη σας να ονειρευτείτε εκ νέου να διώξετε τη μιζέρια που επικρατεί γύρω σας, είναι λόγοι, που θα σας δημιουργήσουν το κίνητρο να ψάξετε να βρείτε διαφυγές. Δικαιούστε άλλωστε να λείψετε έστω και για λίγο από τα καθήκοντά σας, αφού για αυτά, έχετε δώσει γη και ύδωρ από τη ζωή σας. Να το κάνετε και να βρείτε και τους ανθρώπους εκείνους που μαζί τους περνάτε χαλαρά κι ανέφελα. Θα σας τονώσει συναισθηματικά.

Ζυγός

Μία έκτακτη οικονομική κατά πάσα πιθανότητα ανάγκη ίσως να σας προκύψει τις ημέρες αυτές, κάτι που θα επιβαρύνει κι άλλο την ψυχολογία σας της ήδη επιβαρυμένη, αφού για αρκετό χρονικό διάστημα τώρα, βάλλονται οι βασικοί τομείς της ζωής σας και οι άνθρωποι που θεωρείτε στηρίγματά σας, ίσως να μην μπορούν στην παρούσα φάση να σας βοηθήσουν. Απλά ένα δύσκολο διάστημα είναι αγαπητοί φίλοι, που δε θα κρατήσει για πάντα. Όλα θα έρθουν και θα βελτιωθούν στην ώρα τους γι αυτό και μην απογοητεύεστε με την κάθε αναποδιά που συναντάτε. Λίγο αργότερα τα πράγματα φτιάχνουν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/8/2020), προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, σήμερα, όταν επικοινωνείτε με ανθρώπους που συμβιώνετε μαζί τους, συνεργάζεστε ή συναντάτε στη διάρκεια της καθημερινότητά σας.  Αυτό γιατί θα αισθάνεστε μέσα σας, πολλές φορές την ανάγκη να αντιδράτε με την πρώτη ευκαιρία, κάθε φορά που ακούτε κάτι που δε σας αρέσει. Με υπερβολή και αμετροέπεια, μπορεί σήμερα να τα πείτε ένα χεράκι, είτε σε έναν συνεργάτη σας, ακόμα και προϊστάμενο, ή κάποιο πρόσωπο της οικογενείας σας, που δε συμμορφώνεται με αυτά που του λέτε. Να ξέρετε όμως ότι δίκιο δεν έχετε μονάχα εσείς.

Τοξότης

Μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ή ένα μικρό εισόδημα από ένα ταλέντο ή δεξιότητά σας, θα σας μετριάσει το άγχος ως φαίνεται από κάτι που τρέχει ως υποχρέωση και πρέπει πάση θυσία να καλύψετε. Βέβαια έχετε πάρα πολλά στερηθεί σε υλικό επίπεδο το διάστημα αυτό με αποτέλεσμα να σας έχουν δημιουργηθεί διάφορα απωθημένα. Τουλάχιστον μην τα βγάζετε με τη συμπεριφορά σας, προς τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί κάπου τους έχετε κουράσει. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, πιθανόν να έχουν πολλά παράπονα από τον τρόπο που τους φέρεστε τελευταία κι αυτό να το προσέξετε.

Αιγόκερως

Πολλά είναι εκείνα που θα θέλατε να κάνετε αλλά που όμως υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, και αυτό σας φέρνει εκνευρισμό και εσωτερική ένταση τις ημέρες αυτές. Από την άλλη μεριά κάποια θέματα κωλυσιεργούν, όχι με δική σας υπαιτιότητα αλλά με την ευθύνη που τα ανέλαβαν άλλοι και δεν τα διεκπεραίωσαν. Έτσι θα μπείτε στη διαδικασία, να αναζητήσετε τους υπαίτιους ανθρώπους, μόνο που κάπου θα χρειαστεί να γίνετε πιο ελαστικοί απέναντί τους και να μην είστε απόλυτοι σε εκείνα που τους ζητάτε. Όλοι λίγο ως πολύ έχουμε αποδιοργανωθεί την εποχή αυτή.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/8/2020), τις “κλειστές” σας μπορεί να έχετε σήμερα, κάτι που θα γίνει ευδιάκριτο και στο περιβάλλον σας. Με αρκετή εσωστρέφεια και την τάση να απομονωθείτε στον εαυτό σας και στη σκέψη σας, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Κάτι όμως, που δε θα σας το επιτρέψει η συμπεριφορά ορισμένων δικών σας ανθρώπων, που μάλλον θα σας φερθούν ελαφρώς αδιάκριτα, προκειμένου να εκμαιεύσουν το τι ακριβώς σας συμβαίνει. Παρ ότι φημίζεστε για την ψυχρή συμπεριφορά σας, μάλλον δε θα καταφέρετε να κρύψετε τον εκνευρισμό σας απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και μπορεί σήμερα να μαλώσετε.

Ιχθύς

Όποιο και αν είναι το επόμενο φιλόδοξο σχέδιο ή στόχος που έχετε βάλει, να ξέρετε πως θα χρειαστείτε χρήματα για να τον προχωρήσετε. Να κάνετε δηλαδή κάποιες δαπάνες που προς το παρόν θα χρειαστεί να στερηθείτε κάποια πράγματα για να τα βγάλετε πέρα. Όμως εάν πάτε τα σχέδιά σας λιγάκι πιο μετά, ίσως τα πράγματα να έρθουν καλύτερα για σας. Σκεφτείτε το λοιπόν αυτό και αν υπάρχει το περιθώριο, πιθανόν να αξίζει τον κόπο να περιμένετε λίγο ακόμα. Κρατήστε μόνο τον ενθουσιασμό και την έμπνευση που θα σας έδινε μια τέτοια σκέψη. Φέρτε το όνειρό σας πιο κοντά.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
loading...