Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τι έμαθε για Πάτρα – «Πως να το διαχειριστεί μία ζωντανή εκπομπή; Τι να κρύψει…» [video] – Gossip Life

Στον αέρα του «Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη έλαβε μία σημαντική πληροφορία από ένα δικηγόρο για ένα μάρτυρα.

«Αυτό είναι πολύ σοβαρό… Πως να το διαχειριστεί αυτό μία ζωντανή εκπομπή; Τι να κρύψει, τι να μαζέψει, τι ν’ απλώσει;», σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη.

Στο Καραμανδάνειο φαίνεται ότι έγιναν και άλλες απόπειρες εναντίον της Τζωρτζίνας, πριν από την ανακοπή που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο για το υπόλοιπο, σύντομο διάστημα που έζησε. Την αποκάλυψη κάνει το «Τούνελ» μέσα από τον ιατρικό χώρο.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της.

Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση».

Για τη Ρούλα που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε.

Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή.

Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα.

Το βράδυ της Κυριακής που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε.

Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.