Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Την πραγματική του μητέρα μαθαίνει ο μικρός Σέργιος

Αγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα κάνει πρεμιέρα στις 27 του Σεπτέμβρη ωστόσο ήδη τα spoiler για το τι θα συμβεί στους πρωταγωνιστές της σειράς μονοπωλούν το ενδιαφέρον με την παραγωγή να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διαφυλάξει την πλοκή του έργου.

Αγριες Μέλισσες Spoiler: Την πραγματική του μητέρα μαθαίνει ο μικρός Σέργιος

Ένα πρόσωπο που θα μας απασχολήσει πολύ στον τρίτο κύκλο είναι ο μικρός Σέργιος Σεβαστός που στα μέσα του τρίτου κύκλου θα τον δούμε σε μεγαλύτερη ηλικία. Ο ταλαντούχος Σπυρος Ντούγιας που υποδύεται με επιτυχία τον μικρό Σέργιο θα αντικατασταθεί από έναν ηθοποιό μεγαλύτερο σε ηλικία το όνομα του οποίου ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος κρατά σαν επτασφράγιστο και δεν αποκαλύπτει ούτε στους κοντινούς του συνεργάτες.

Μάλιστα το κάστινγκ έγινε πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού για να βρεθεί εκείνος που ταιριάζει καλύτερα στον ρόλο. Έτσι λίγο πριν από το φινάλε ο Σέργιος Σεβαστός έφηβος πια θα επιστρέψει από το Παρίσι που ζει πια μόνιμα, κοντά στην θεία του Πηνελόπη και θα αποκαλύψει στο κορίτσι του που για πρώτη φορά θα βρεθεί στο Διαφάνι την ιστορία του.

Με ένα flashback στα γεγονότα ο έμπειρος σκηνοθέτης βρήκε το τέχνασμα εκείνο που ο μικρός εγγονός του Δούκα Σεβαστού θα μάθει από τα χείλη του παππού του το μεγάλο μυστικό της οικογένειας. Ο ίδιος ο Δούκας θα ζητήσει την συγχώρεση από τον νεαρό Σέργιο και θα του αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

Ο Σέργιος Σεβαστός βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο μεγάλη αποκάλυψη της ζωής του. Ποια θα είναι η αντίδρασή του και ποια από τις δύο αδερφές Σταμίρη θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να δώσει εξηγήσεις;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...