Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Την έκαψαν ιερείς και κορονοπάρτι»: Η περιοχή της Ελλάδα όπου 1 στους 2 έχει Covid

Κατακκόκινη: Η περιοχή της Ελλάδας με 50% των τεστ θετικά στον κορονοϊό – Ποιες οι καταγγελίες για ιερείς και κορονοπάρτι στην περιοχή.

Ξαφνική έκρηξη του κορωνοϊού στο Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται και τα τεστ στους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν κατά το 50% θετικά.

Ήδη τα σχολεία σήμερα δε λειτούργησαν, αν και αναμένεται από αύριο να γίνει κανονικά η επιστροφή των μαθητών στα θρανία καθώς η απόφαση του δημάρχου της πόλης ανέφερε ότι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ειδικά σχολεία του Δήμου θα παρέμεναν κλειστά έως την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Οι πολίτες του δήμου είναι ανάστατοι και πολλοί από αυτούς κατηγορούν τους τοπικούς ιερείς ότι αψήφησαν τις εντολές της Ιεράς Συνόδου και επέτρεπαν σε πολίτες να εισέρχονται στις εκκλησίες από το Σάββατο του Λαζάρου.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Παράλληλα υπάρχουν καταγγελίες για «κορονοπάρτι» στην εστίαση τις τελευταίες ημέρες χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, την ίδια ώρα που αρνητές της μάσκας στην περιοχή αυξάνονται δημιουργώντας τη σημερινή δραματική εικόνα.

Ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε άγνοια για τον λόγο που υπήρξε αυτή η ξαφνική αύξηση και αρκέστηκε στο να χαρακτηρίσει τους πολίτες του δήμου του κουρασμένους με αποτέλεσμα να μην τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ εδώ:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.