Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Τελικά θα δούμε τον Σπαλιάρα στο all star; Η επική αντίδραση του στο όνομα Παππάς!

Survivor Spoiler: Ο Γιάννης Σπαλιάρης είπε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση για το all star Survivor και δήλωσε πως στα προγράμματα που αγκαλιάζει ο κόσμος βλέπουμε και υπερβολές.

Ο Σπαλιάρας μίλησε πολύ και για Survivor και όχι μόνο. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ άλλωστε επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…

Ο Σπαλιάρας σε προηγούμενες αποκαλύψεις:

Έκανε πολλές αποκαλύψεις για πολλά ενδιαφέρον θέματα που ο κόσμος σίγουρα θα τον ενδιαφέρει να μάθει και να του κινήσει την περιέργεια.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε για αρχή στα παιδικά του χρόνια και στον αθλητισμό: «Ευτυχώς που βρέθηκε στη ζωή μου γιατί ήμουν ένα πολύ ζωηρό παιδί. Ίσως να είχα μια λάθος κατάληξη».

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Δεν είναι επιλογή μου που είμαι μόνος. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω περάσει λίγο χρόνο στην Ελλάδα και αυτό δεν βοηθά να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, με έχει κουράσει το να είμαι μόνος. Μου λείπει μια σχέση» και συμπλήρωσε: «Έχω αυτοπεποίθηση. Το μόντελινγκ στο “χτίζει” αυτό. Ακούω από μικρός “είσαι κούκλος” και κάποια στιγμή το πίστεψα κι εγώ».

Για το Survivor αποκάλυψε

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor αποκάλυψε: «Σαφώς και ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ήξεραν ποιος είμαι και τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο».

Στην ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου και το «αν υπάρχει κάτι που δεν έγινε γνωστό από το Survivor» εξομολογήθηκε: «Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».

Για τις 4000 γυναίκες είχε απάντηση…

Έπειτα, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε πως από τα 39 του χρόνια και έπειτα αποφάσισε ότι θέλει να «νοικοκυρευτεί» και εξομολογήθηκε: «Μετά τον χαμό του πατέρα μου θέλω πιο πολύ να αποκτήσω ένα παιδί».

Τέλος, για τη δήλωση των «4000 γυναικών» είπε: Είναι άδικο να κρίνεις έναν άνθρωπο από μια ατάκα. Αν μου το πει κάποιος με χιούμορ, γελάω κι εγώ».

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...