Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Τα “ΝΑΙ” τελειώνουν! Τι μας περιμένει την Δευτέρα;

Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 21:00 στο Star

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης προστασίας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, το κλίμα στις auditions είναι «μαγειρικά ηλεκτρισμένο» για τους εκκολαπτόμενους μαγείρους του πέμπτου κύκλου. Σε διάστημα 40 λεπτών οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν το ταλέντο στη μαγειρική αλλά και πως μπορούν να γίνουν οι επόμενοι Έλληνες Master Chefs.

Οι auditions συνεχίζονται τη Δευτέρα 1/2/2021, όμως τα «ναι» τελειώνουν. Ως τώρα Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν ξεχωρίσει κάποιους διαγωνιζόμενους και τους έχουν δώσει λευκή ποδιά, δηλαδή το εισιτήριό τους για το bootcamp του διαγωνισμού.

Την επόμενη βδομάδα τα «ναι» τελειώνουν και σιγά σιγά ολοκληρώνεται το σύνολο των παικτών που θα δοκιμάσουν την τύχη τους και στη δεύτερη φάση του MasterChef 5.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...