Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Τα μαχαίρια ακονίζονται, και η αγωνία μεγαλώνει την Δευτέρα!

Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star.

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, έδωσαν τη μεγαλύτερη, ως τώρα, μαγειρική μάχη για μια θέση στον διαγωνισμό. Αλλά τώρα ξεκινάει η πραγματική δοκιμασία τους.

Στο σπίτι του Masterchef 5 μπήκαν οι 24 παίκτες του φετινού ριάλιτι μαγειρικής του Star, οι οποίοι θα κληθούν όχι μόνο να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στην κουζίνα, αλλά και να συμβιώσουν στον ίδιο χώρο.

Το βράδυ της Δευτέρας στο Master Chef, το Mystery Box δείχνει να αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους 22 υποψήφιους του διαγωνισμού. Λίγο η έλλειψη φόβου, γιατί δεν προκύπτουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο η φύση της δοκιμασίας, γεμίζει, για μια ακόμα φορά, με ενθουσιασμό τους μάγειρες της πιο διάσημης κουζίνας στον κόσμο!

Η κατάσταση όμως περιπλέκεται αρκετά όταν ο ενθουσιασμός μπερδεύει τη σκέψη, όταν όλη η δημιουργικότητα εκφράζεται στο Mystery Box και όχι στη δοκιμασία, που ακολουθεί και απαιτεί την απόλυτη έκφραση συγκέντρωσης και ευρηματικότητας. Τρία υπέροχα τροπικά φρούτα είναι αρκετά για να φέρουν τα πάνω κάτω στο Τεστ Δημιουργικότητας! Όσοι απέρριψαν, νιώθοντας ανακουφισμένοι, υλικά από το “γεωμετρικό” Mystery Box, τα βρίσκουν ξανά μπροστά τους.

Οι μάσκες πέφτουν ξανά και υπόγειες κόντρες βγαίνουν στην επιφάνεια. Στο τέλος της δοκιμασίας, το πλήθος των αποτυχημένων προσπαθειών, αναγκάζουν κάποιους να συνειδητοποιήσουν το πόσο εύκολα μπορείς να φτάσεις, σε αυτόν τον διαγωνισμό, από τα ψηλά στα χαμηλά, όταν υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου. Άλλοι πάλι, μιλούν για τον λάκκο, που έσκαψαν μερικοί και τελικά έπεσαν οι ίδιοι μέσα.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...